Sabtu, 22 Jun 2013

Jamuan Perpisahan Bersama Pensyarah Kesayangan

Semalam satu kelas computer network pergi Changlun sebab pensyarah kesayangan kami ada buat makan-makan selepas solat jumaat sempena perpisahan habis belajar dan lepas ni sangat susah nak jumpa. Pensyarah ni namanya Mohamed Elshaikh dan dia banyak ajar subjek berkaitan dengan Networking sejak kami di tahun 2 lagi. Boleh kata hampir tiap semester dia ada mengajar kelas kami bermula dari tahun 2 sampai la habis belajar tahun 4.

So bila dah lama mengajar kelas kami, hubungan yang terjalin sangat rapat dan dia pun dah masak dengan perangai setiap orang dalam kelas dan kami pon masak sangat dengan perangai die. Hahaha. Sebelum balik dia ada pesan kat aku kalau2 datang area utara sila la melawat dia.

P/s : terima kasih mr Elshaikh for everything you've done like teaching us. See you next time :)


Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile
Comments
2 Comments

2 ulasan:

ezzyra berkata...

memori..

Freaky berkata...

memori bersama 4 tahun :)

 
Related Posts with Thumbnails