Rabu, 27 Julai 2011

Entri Paling Menyampah

Jom sama-sama baca entri paling menyampah pernah dihasilkan kat bawah :


Tajuk : Best ke Jadi Femes ?

Best ke jadi femes ni ? aku pun tak tahu best atau tidak jadi blogger femes ni kerana aku tidak femes . Biasanya blogger femes ni sangat dikenali ramai. Entri pun pasti dapat komen sampai puluh2 atau pun ratus.

Jadi femes ni best kerana ramai yang kenal. Pergi mana-mana je pasti ada yang pandang dan ada yang tegur. Lagipun blogger femes ni banyak income kerana trafik yang masuk ke blog sangat ramai.

Tapi walaupun aku tak femes, aku dah gembira dengan keadaan sekarang ni. Aku sempat balas semua komen di blog aku. Income aku pun ok la juga walaupun takde la gempak sangat macam orang lain punya.


Bila aku baca tajuk Best ke jadi Femes ? tu pun aku dah jadi menyampah gila. Bila baca aku jadi penin, baca lagi aku jadi mual, baca sampai akhir terus aku cari baldi. Memang la kau tak cakap pun nak jadi femes kan ? tapi entri dan ayat kau tu nampak macam tengah terdesak je nak jadi femes.

Atau dengan lebih jelas, entri dan ayat kau nampak sangat macam tengah syok jadi femes. Kalau setakat follower 1000 , 2000 , 3000 ni tak payah la buat entri pasal Best ke jadi femes. Kalau trafik setakat 400 - 500 UV sehari macam aku ni tak payah la buat entri Best ke jadi Femes.

Tunggu la sampai trafik beribu sehari baru la buat entri tajuk itu ya. Tak pun tunggu sehingga ada orang betol2 puji kau sangat femes dalam dunia blog baru la kau buat entri bertajuk Best ke jadi femes .

p/s : Agak2 blogger mana yang punya follower bawah 3000 yang selalu buat entri Best ke Jadi Femes ? la la la la la :D
Comments
26 Comments

26 ulasan:

ANN ismail berkata...

nice

sergeant keroro berkata...

entry sape ni? ke ko reka?? haha XD

cucu umie berkata...

entry mane hang ambik nie bro..kehkeh

Freaky berkata...

mane ade reka bro.. tu real punye entri.. cume aku amik part yang best je

Luqeem™ berkata...

err sapa ya..hee

AIEN NOT ALIEN berkata...

hahaha...entri yang bijak..

angkat kening sambil senyum ni...

heheeee....

peNulis SeNjA berkata...

ko salah tajuk la bang .. best ke jadi popular ? tu tajuk entry die .. adeiiiiiii hahaha korang nak tahu x sape ? meh PM ps kat fb

wan_cikgumuzik berkata...

kak kah kah kah,... terrrbaeekk..!! aku suka entri nih,.. kah kah kah.. lagi satu tajuk ko cari "OTAI KAH AKU" KAH KA KAH KAH.. lagi taley blah ok..

adeh.. panat plak aku dok gelak baca entri ko nihh..

kiz berkata...

keh keh keh....aku nak punch card jap..

iMBobo berkata...

hahaha! aku terjumpa gak smlm rasenye...komen lah sikit puji die :))

syarifahsidrus berkata...

sape2?huhu

Panggil aku Han berkata...

mcm penah bace je entri tu..hahah

EYFAalias berkata...

ni namanya entry mintak kaki. ahaaha

Bui Junaidi berkata...

wah,sapa2..???poret ni..hahaha

Syuxer berkata...

sapa tuh bro..link kat shoutbox aku..heheh..:)..

GaRy™ berkata...

bukan aq wei!! XP

ainondreamergirl♥ berkata...

sape tuh ? haha

sleeping_maniac90 berkata...

spekah y bbuat bgitu??? hak3...

diana berkata...

pssssttt!!!siapa tu???

Alya Esprézzo berkata...

wakakakakakakak..entri mana tu weyh?? nak baca...hahahahahahahah

Cik Teddy berkata...

herm..ragam blogger.
wah..mybe this is my last visit to freaky..pray for me^_^

aiman berkata...

hahaha.. cemacam..

Shuk_ArChie berkata...

Ooo gitu... ada plak yg mcm tu...

syaz@rozelt berkata...

serius freaky pernah bce entry nie..tp dimana ya??hihi

NuSaNa NoSa 91 berkata...

entah.. xpernah femes.. tu pasal xtau best ke x.. hikhikhik~ ^_^

Adrina berkata...

alaa, teringin nk femes kot?

 
Related Posts with Thumbnails