Entri Paling Menyampah

4:05 PTG

Jom sama-sama baca entri paling menyampah pernah dihasilkan kat bawah :


Tajuk : Best ke Jadi Femes ?

Best ke jadi femes ni ? aku pun tak tahu best atau tidak jadi blogger femes ni kerana aku tidak femes . Biasanya blogger femes ni sangat dikenali ramai. Entri pun pasti dapat komen sampai puluh2 atau pun ratus.

Jadi femes ni best kerana ramai yang kenal. Pergi mana-mana je pasti ada yang pandang dan ada yang tegur. Lagipun blogger femes ni banyak income kerana trafik yang masuk ke blog sangat ramai.

Tapi walaupun aku tak femes, aku dah gembira dengan keadaan sekarang ni. Aku sempat balas semua komen di blog aku. Income aku pun ok la juga walaupun takde la gempak sangat macam orang lain punya.


Bila aku baca tajuk Best ke jadi Femes ? tu pun aku dah jadi menyampah gila. Bila baca aku jadi penin, baca lagi aku jadi mual, baca sampai akhir terus aku cari baldi. Memang la kau tak cakap pun nak jadi femes kan ? tapi entri dan ayat kau tu nampak macam tengah terdesak je nak jadi femes.

Atau dengan lebih jelas, entri dan ayat kau nampak sangat macam tengah syok jadi femes. Kalau setakat follower 1000 , 2000 , 3000 ni tak payah la buat entri pasal Best ke jadi femes. Kalau trafik setakat 400 - 500 UV sehari macam aku ni tak payah la buat entri Best ke jadi Femes.

Tunggu la sampai trafik beribu sehari baru la buat entri tajuk itu ya. Tak pun tunggu sehingga ada orang betol2 puji kau sangat femes dalam dunia blog baru la kau buat entri bertajuk Best ke jadi femes .

p/s : Agak2 blogger mana yang punya follower bawah 3000 yang selalu buat entri Best ke Jadi Femes ? la la la la la :D

You Might Also Like

26 ulasan

  1. entry sape ni? ke ko reka?? haha XD

    BalasPadam
  2. entry mane hang ambik nie bro..kehkeh

    BalasPadam
  3. mane ade reka bro.. tu real punye entri.. cume aku amik part yang best je

    BalasPadam
  4. hahaha...entri yang bijak..

    angkat kening sambil senyum ni...

    heheeee....

    BalasPadam
  5. ko salah tajuk la bang .. best ke jadi popular ? tu tajuk entry die .. adeiiiiiii hahaha korang nak tahu x sape ? meh PM ps kat fb

    BalasPadam
  6. kak kah kah kah,... terrrbaeekk..!! aku suka entri nih,.. kah kah kah.. lagi satu tajuk ko cari "OTAI KAH AKU" KAH KA KAH KAH.. lagi taley blah ok..

    adeh.. panat plak aku dok gelak baca entri ko nihh..

    BalasPadam
  7. keh keh keh....aku nak punch card jap..

    BalasPadam
  8. hahaha! aku terjumpa gak smlm rasenye...komen lah sikit puji die :))

    BalasPadam
  9. mcm penah bace je entri tu..hahah

    BalasPadam
  10. ni namanya entry mintak kaki. ahaaha

    BalasPadam
  11. wah,sapa2..???poret ni..hahaha

    BalasPadam
  12. sapa tuh bro..link kat shoutbox aku..heheh..:)..

    BalasPadam
  13. wakakakakakakak..entri mana tu weyh?? nak baca...hahahahahahahah

    BalasPadam
  14. herm..ragam blogger.
    wah..mybe this is my last visit to freaky..pray for me^_^

    BalasPadam
  15. Ooo gitu... ada plak yg mcm tu...

    BalasPadam
  16. serius freaky pernah bce entry nie..tp dimana ya??hihi

    BalasPadam
  17. entah.. xpernah femes.. tu pasal xtau best ke x.. hikhikhik~ ^_^

    BalasPadam
  18. alaa, teringin nk femes kot?

    BalasPadam