Holiday Trip Hari Ni

10:15 PTG

Hari ni aku pergi jalan2 ke KL bersama seorang kawan. Takde pergi banyak tempat pun, duk main dalam times square dan juga lawat syurga dunia teknologi iaitu Low Yat Plaza. Malas nak cerita ikot tulisan ni, layan gambar je la ye.. jommm :D

Dah sampai KL.. tengah tunggu monorail kat titiwangsa

Makan time.. asyik aku je kena snap..

Ermm bestnye layan lagu kat headfone sony ni :D

Ehh aku dengar lagu pun ada orang nak ambil gambar

Haaaiii ambil la gambar saya senyum ni. LOL

Posing sikit kat camera smile capture..

p/s : Sakit badan dan sakit kaki jalan2 hari ni


You Might Also Like

19 ulasan

  1. ko pegi ngn sape freak? wahhhhhhhh..time aku ade kat sane tanak plak ko dtg yee..haha hurm terserlah muka suci ko..hakhakahakk

    BalasPadam
  2. wooo, nak datang kl tunggu lah time aku ade.alaaaaa

    BalasPadam
  3. hahaha, nice!!

    abg, nak number. hensem lah XD

    BalasPadam
  4. asyik pegang hp je.. amik gmbr sape tu?? ahahahaha~ ^_^

    BalasPadam
  5. untunglh dpt jalan2 dekat kl..huhu pergi low yat lg tu.hehe

    BalasPadam
  6. aku penah skali je pegi lowyat..haha -_-"

    BalasPadam
  7. last week baru je lana gi daus..beli charger lptop. Harem bangla tu bagi kurang, nak rm55 gak. 5o taknak lngsg, cisss..

    BalasPadam
  8. haha.. aku lama dah tak pergi lowyat..
    mesti best kan duk kl..
    tak mcam kita.. duk di kg jew..

    BalasPadam
  9. dah lma tak hangout :(

    *mcm penah tngok sblm nie . katne ek ? err ..

    BalasPadam
  10. alaalalalala cute nye
    hahaha :)
    nice to see ur blog :)

    BalasPadam
  11. Syoknya dia jalan2! Jelesssss

    BalasPadam
  12. seronok eh..lepas jalan jalan ni leh lah lari lari lak

    BalasPadam
  13. best ye dpt jalan2 pusing KL..

    BalasPadam
  14. aku da lama tak turun kl.. uwaaa... rindu...

    BalasPadam
  15. Pegi tak ajak..hahaha..eh, gigi dah sihat lah nih ye, berjalan sakan nampak..

    BalasPadam
  16. Dah 4 tahun tak pergi KL, kalau pergi pasti jalan ke rumah tempat tinggal dulu pun tak ingat lagi...

    BalasPadam