Rabu, 22 Jun 2011

Holiday Trip Hari Ni

Hari ni aku pergi jalan2 ke KL bersama seorang kawan. Takde pergi banyak tempat pun, duk main dalam times square dan juga lawat syurga dunia teknologi iaitu Low Yat Plaza. Malas nak cerita ikot tulisan ni, layan gambar je la ye.. jommm :D

Dah sampai KL.. tengah tunggu monorail kat titiwangsa

Makan time.. asyik aku je kena snap..

Ermm bestnye layan lagu kat headfone sony ni :D

Ehh aku dengar lagu pun ada orang nak ambil gambar

Haaaiii ambil la gambar saya senyum ni. LOL

Posing sikit kat camera smile capture..

p/s : Sakit badan dan sakit kaki jalan2 hari ni


Comments
19 Comments

19 ulasan:

Alya Esprézzo berkata...

ko pegi ngn sape freak? wahhhhhhhh..time aku ade kat sane tanak plak ko dtg yee..haha hurm terserlah muka suci ko..hakhakahakk

syaimz berkata...

wooo, nak datang kl tunggu lah time aku ade.alaaaaa

sergeant keroro berkata...

hahaha, nice!!

abg, nak number. hensem lah XD

NuSaNa NoSa 91 berkata...

asyik pegang hp je.. amik gmbr sape tu?? ahahahaha~ ^_^

cucu umie berkata...

untunglh dpt jalan2 dekat kl..huhu pergi low yat lg tu.hehe

diana berkata...

=_=

Kei Seichi berkata...

aku penah skali je pegi lowyat..haha -_-"

TYNTHA LANA berkata...

last week baru je lana gi daus..beli charger lptop. Harem bangla tu bagi kurang, nak rm55 gak. 5o taknak lngsg, cisss..

Zul Fattah berkata...

haha.. aku lama dah tak pergi lowyat..
mesti best kan duk kl..
tak mcam kita.. duk di kg jew..

nawal addina berkata...

dah lma tak hangout :(

*mcm penah tngok sblm nie . katne ek ? err ..

nini syuffina jalil berkata...

alaalalalala cute nye
hahaha :)
nice to see ur blog :)

nurAMALLINA berkata...

Syoknya dia jalan2! Jelesssss

kiz berkata...

seronok eh..lepas jalan jalan ni leh lah lari lari lak

mas saari berkata...

best ye dpt jalan2 pusing KL..

Mawar Berduri berkata...

aku da lama tak turun kl.. uwaaa... rindu...

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

Pegi tak ajak..hahaha..eh, gigi dah sihat lah nih ye, berjalan sakan nampak..

JR Online berkata...

Dah 4 tahun tak pergi KL, kalau pergi pasti jalan ke rumah tempat tinggal dulu pun tak ingat lagi...

ashafanie berkata...

jalan je erk...

[sutera kasih] berkata...

wahh jalan2..beli apa tu hehe

 
Related Posts with Thumbnails