Rabu, 25 Ogos 2010

Pengenalan


Nama : Muhammad Firdaus Bin Abu Bakar

Tinggal : Terengganu

D.O.B : 23 Ogos 1990

Status : Couple ( Ernie Musliana Mustazaidi ) ( Sekarang dah jadi isteri :) )

Ketagihan : Nescafe Ais, Milo Ais, Teh O Ais dan apa-apa berkaitan dengan KOMPUTER

Kebencian : Banyak kali menunggu orang yang selalu datang lambat, Sayur-sayuran

Sahabat : x berape ramai kawan sebab x pandai bergaul

Study : UniMAP ( Computer Network Engineering ) ( Degree )

Peribadi :

- sangat susah marah, jenis yang sangat pendiam, mudah tension, seorang yang sempoi :D


Penjelasan kenape buat Blog :

Semalam ade tengok citer ape ntah. dalam citer tu die cakap kalo ade masalah, better jot down masalah tu diatas kertas / apa-apa yang bole kite tgk suatu hari nanti agar kite dapat menghadapi masalah dengan tenang dan baik. Tapi kat sini bukan nak cakap pasal masalah je, kegembiraan, kesedihan dan ape saje yang brlaku pada tiap hari akan cube dituliskan kt sini.

Tak kisah pun kalau takde follower sebab ni hanya la untuk diri sendiri. This is my way to handle my prob n my feeling. Kalau berminat baca la, kalau x minat pun takpe :)
Comments
1 Comments

1 ulasan:

Syuxer berkata...

bro..aku komen gak la sini..:)..aku tertarik pengalaman ko mula2 berblog neh..memang benar,kalau ada kenangan,kita patut coretkan dalam blog nanti senang kita nak ingat kembali heheh

 
Related Posts with Thumbnails