Rabu, 25 Ogos 2010

Hihihi First Post :D

Salam. erm hari ni x berape menggembirakan kerana mendapati keputusan markah Test math amat rendah.. Kerendahan markah ni sama seperti peristiwa 4 tahun yang lalu. Benda ni terjadi
bile aku da rase sangat pandai dan menyebabkan overconfident sehingga mengakibatkan
kecuaian yang terlampau. aaarrrggghhh depression yang terlampau sampai kesedihan dan
kesakitan yang 4tahun dahulu mengimbau kembali. Aku bole rilek lagi kalo subjek lain rendah tp
bile tibe subjek matematik yang rendah, tu macam DOWN gile. Sekarang tatau na buat ape
sampaikan nak sms awekku pon x de mood sangat. oh maafkan b ye ernie musliana, I'm not in
mood rite now .Namun begitu aku juge sangat hepi kerana awekku telah sembuh drpd demam.

alhamdulillah :) Tu je untuk hari ni, esok citer laen plak... salam
Comments
1 Comments

1 ulasan:

shah blogspot berkata...

hihihi juga hahaha

 
Related Posts with Thumbnails