Ahad, 31 Disember 2017

Instax Dan Polaroid Printing Malaysia

Instax Dan Polaroid Printing Malaysia dapat menjadikan kenangan lebih indah bersama orang yang tersayang. Walaupun teknologi zaman sekarang membenarkan kita menyimpan banyak gambar kenangan manis di dalam peranti canggih seperti komputer peribadi, kamera digital, dan juga telefon pintar, namun sesuatu gambar itu akan jadi sangat tinggi nilainya apabila dicuci, dilihat, serta disimpan didalam album.

Sugguhpun suatu gambar itu bermakna apabila disimpan, tidak salah juga kalau menjadikan gambar sebagai hiasan terutama sekali hiasan bilik, hiasan di majlis penting, dan memberi hadiah kepada orang tersayang.

Gambar pula ada pelbagai jenis tetapi yang paling menarik semestinya gambar polaroid kerana gambar jenis ini terdapat frame yang memberi sedikit ruang untuk kita menulis sesuatu yang berkaitan pada gambar tersebut.

Bagi anda yang berminat untuk print gambar polaroid dari smartphone, kamera digital, atau gopro, boleh cuba lawati instagram di bawah untuk pakej yang disediakan :
Instagram : Detik Instax

Blog : Detik Instax

Di bawah ni pula adalah contoh gambar-gambar polaroid yang telah diprint dari smarphone dan juga gopro. Gambar dibawah ini juga ada tunjuk contoh perbandingan saiz setiap pakej yang disediakan. Cuba tengok dulu setiap pakej yang ditunjukkan dan kalau ada yang berkenan boleh terus follow / hubungi ig di atas.


Bagi yang berminat untuk print gambar, kat sini ada beberapa pakej yang disediakan iaitu Pakej A, B, C, dan D dari serendah RM 5. Apa yang berbeza bagi setiap pakej adalah saiz dan ukuran gambar :

Pakej A = RM 5 untuk 8 gambar (6.5cm X 4.5cm)
Pakej B = RM 6 untuk 6 gambar (6.5cm X 9cm)
Pakej C = RM 6 untuk 4 gambar (13.5cm X 8.5cm)
Pakej D = RM 3 untuk 1 gambar (Original Instax Film)
Pakej Kalendar = RM 2 untuk 1 gambr ( 1 bulan )




Kalau korang berminat nak print jugak, kat atas aku dah bagi link. Selamat printing dan enjoy detik manis korang :)

P/s : Jangan lupa follow instagram di atas kalau dah singgah sana.

Comments
0 Comments

0 ulasan:

 
Related Posts with Thumbnails