Ahad, 22 Mac 2015

Dapat Baucer Old Town White Coffee


Aku bukan penggemar kopi 3 in 1 tapi lepas gatal mulut nak mencuba, terus terpikat dengan rasa kopi ni terutama sekali yang Classic. Yang syok lagi bila beli Dapat Baucer Old Town White Coffee pulak tu. Bukan sekeping, bukan juga 2 tapi 3 keping yang berjumlah RM 15. Tak caya ? tengok ni haaaa.


Lepas ni boleh la guna baucer yang dapat ni untuk berbelanja di mana-mana outlet old town. Mungkin aku akan guna dalam masa yang terdekat sebelum tempoh tamat baucer ni tiba pada 30 Jun 2015.

P/s : Stok kopi dah habis. harap2 beli yang baru dapat lagi baucer. kih kih.
Comments
0 Comments

0 ulasan:

 
Related Posts with Thumbnails