Sabtu, 20 April 2013

Join Kursus Kahwin

Luffy excited menghadiri kursus kahwin.

Hari ni dan esok ada kursus kahwin yang dianjurkan oleh pusat islam universiti malaysia perlis dan aku pon amik peluang untuk join kursus ni sebab ramai kawan2 yang sertai. Bila dah join kursus macam ni rasa macam dah tua pulak padahal aku sendiri pon x sedia lagi nak kahwin. Tapi x pe la disebabkan sekarang tengah free tu yang join. Mane tahu bila dah kerja nanti sibuk dan susah nak join.

P/s : usha2 calon isteri di kursus kahwin :p
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Comments
3 Comments

3 ulasan:

En KanggarOo berkata...

memang ade program kursus kaen free ea? wow, bestnyer....

diana berkata...

ntung la...akak dulu kursus kena bayar dekat satos..bukan termasuk makan minum lak tu..lepas tu sijil lambat sangt dapat..sampai kena gegar opis depa baru dapat..sijil dah siap bukan tau nak call ke apa..

Freaky berkata...

en kangaroo : xdenye free. rm 75

diana : yg ni bayar rm 75 kak. skang dah ada sijil tp x g amik lg

 
Related Posts with Thumbnails