Test Update Guna Yahoo Mail Apps

2:59 PTG

Ni hanya test update. Sebelum ni aku update blog guna gmail apps tapi bila view melalui komputer, tab, dan telefon pintar, hasilnya adalah format tulisan jadi lain dan nampak agak x teratur terutama sekali bab spacing tulisan dan gambar. So terpaksa aku edit balik dengan login melalui komputer dan itu pun ambil masa nak edit.

P/s : Gambar jalan2 ke IOI city mall putrajaya minggu lepas.

Sent from Yahoo Mail on Asus Zenfone 6

You Might Also Like

2 ulasan

  1. unlce kadang-kadang update dari phone.... Jarang-jarang dari ipad... baaaanyaakkk dari laptop...!

    hehe

    BalasPadam
  2. Sy malas nak update guna laptop walaupun tiap masa di rumah memang guna laptop.

    Lagipun banyak gambar latest kat phone sbb tu suke terus update dari phone.

    BalasPadam