Isnin, 9 Mei 2011

Pagi tadi ke Water Land

Pagi tadi aku pergi ke Water Land di sungai petani, Kedah. Bertolak pukul 9 pagi dan sampai di sana pukul 11. Sampai je kami terus mandi manda dan pusing semua kawasan dalam Water Land tu. Yang paling best semestinya turun melalui gelungsur menggunakan pelampung kerana gelungsur sangat tinggi dan curam.

Overall aku enjoy sangat untuk hari ni dan aku main air sampai kepala aku jadi penin akibat banyak sangat air masuk dalam kepala otak.

Tak ramai orang kerana hari ahad merupakan hari bekerja di Kedah.

Gambar lepas mandi dan berehat seketika untuk makan dan minum.
Lepas tu sambung main air lagi.

Ok tu je nak cerita, gambar masa tengah main air tak ada kerana tak ada sapa yang nak snap masa tu.

p/s : Best jadi kanak-kanak riang hari ni

Comments
6 Comments

6 ulasan:

kiz berkata...

best laa kan dapat berendam..lagi best kalau tak ramai orang..

semutapi berkata...

Nasib baik air masuk kepala masa dah lepas exam, kalau sebelum exam boleh beku otak...bahaya!!

JR Online berkata...

JR dah lama tak mandi di kolam renang, walaupun rumah hanya terletak 200 meter dari kolam renang...

Bella berkata...

warghhh...bestnya..
ada tempat mandi baru ekk kat SP..

zora berkata...

pehh..bestnye..lo baru tau kedah hari ahad keje..ngtkan tregganu dgn kelantan je..

Freaky berkata...

kiz : memang best kiz

semut api : kalau sebelum exam memang jem la otak

jr : jr pergi la berenang jugak. hehe

bella : ada . nama tempat tu The Carnivall

zora : kedah mcm pantai timur la

 
Related Posts with Thumbnails