Pagi tadi ke Water Land

12:00 PG

Pagi tadi aku pergi ke Water Land di sungai petani, Kedah. Bertolak pukul 9 pagi dan sampai di sana pukul 11. Sampai je kami terus mandi manda dan pusing semua kawasan dalam Water Land tu. Yang paling best semestinya turun melalui gelungsur menggunakan pelampung kerana gelungsur sangat tinggi dan curam.

Overall aku enjoy sangat untuk hari ni dan aku main air sampai kepala aku jadi penin akibat banyak sangat air masuk dalam kepala otak.

Tak ramai orang kerana hari ahad merupakan hari bekerja di Kedah.

Gambar lepas mandi dan berehat seketika untuk makan dan minum.
Lepas tu sambung main air lagi.

Ok tu je nak cerita, gambar masa tengah main air tak ada kerana tak ada sapa yang nak snap masa tu.

p/s : Best jadi kanak-kanak riang hari ni

You Might Also Like

6 ulasan

  1. best laa kan dapat berendam..lagi best kalau tak ramai orang..

    BalasPadam
  2. Nasib baik air masuk kepala masa dah lepas exam, kalau sebelum exam boleh beku otak...bahaya!!

    BalasPadam
  3. JR dah lama tak mandi di kolam renang, walaupun rumah hanya terletak 200 meter dari kolam renang...

    BalasPadam
  4. warghhh...bestnya..
    ada tempat mandi baru ekk kat SP..

    BalasPadam
  5. pehh..bestnye..lo baru tau kedah hari ahad keje..ngtkan tregganu dgn kelantan je..

    BalasPadam
  6. kiz : memang best kiz

    semut api : kalau sebelum exam memang jem la otak

    jr : jr pergi la berenang jugak. hehe

    bella : ada . nama tempat tu The Carnivall

    zora : kedah mcm pantai timur la

    BalasPadam