Steamboat + my Love

11:41 PTG

Salam. seperti yang dijanjikan tadi yang Freaky akan update entry selepas baru habis dinner steamboat dengan my Love. Kami sampai di kedai tu sebelom pukul 9 dan mujur la bile da sampai sana , masih banyak meja kosong. Kalau dah full terpaksa la buat tempahan dulu dan beberapa puluh minit kemudian baru kedai tu call suruh datang.

Lepas amik ape yang nak dimakan cam daging, mihun, kuey teow, bla bla dan terus campak dalam periuk ni. haaa comel tol steamboat ni dengan aroma yang bole tahan la sedapnye..

My Love Ernie Musliana x sabar nak makan. sebenarnye die sangat suke makan steamboat. Bile da makan, terus je diam dan khusyuk makan tapi dalam khusyuk tu masih amik mihun dan daging letak dalam mangkuk Freaky.. :D

Eny duk main2 dengan daging pulak.. ish dah la x masak lagi daging tu

Bile tinggal daging je untuk dihabiskan, orang yang paling hepi dapat makan steamboat mesti la my Love. Tengok tu die senyum dan hepi je dapat makan. haha

p/s : Skang perot sangat sarat.. Alhamdulillah kenyang :)

You Might Also Like

12 ulasan

  1. berliur seh tgk steamboat,,,yum2

    BalasPadam
  2. lu olang berdua memang comey sangat2.. lagi2 tang pipi tu.. sama lorh.. hehe

    waa rasa kenal awek lu.. pernah lepak dekat blog dia.. kim salam dekat dia.. ;)

    BalasPadam
  3. mel : haha takde la dap sangat :)

    bulat : oh terima kasih :) .. insyaAllah akan kim salam

    BalasPadam
  4. memang sedap mkn panas2, malah yg kurang sedap pun akan jadi sedap bila panas2..

    BalasPadam
  5. kalau panas sangat x elok gak jr. baru angkat terus makan memang meletop lidah

    BalasPadam
  6. bahagia la depa.. hahahaha

    http://www.contengcorner.com/2011/03/tag-aku-dan-kita.html

    BalasPadam
  7. Amboi freaky..bestnya makan2 ngan sidia tu..tak nampak pun akk lalu kat belakang heheh

    BalasPadam
  8. seronok gile....aku nmpak ko smlam...

    BalasPadam
  9. seronok gile....aku nmpak ko smlam...

    BalasPadam
  10. fuhh.. sedop ni... kena p gak nih.. sapa2 nk ikot jom3

    BalasPadam
  11. mizi : trimas mizi

    kak : haha adoi bile masa kak lalu

    azi : hah nampak aku ? bile?

    : ha ah best steamboat

    am : cepat ajak depa

    BalasPadam