Sabtu, 22 Ogos 2015

Vlog : Bermain Penny Board di Pandan Indah

2 hari lepas aku ada beli penny board masa keluar jalan-jalan cari barang hantaran kahwin. Saja mengada nak beli walaupun tak pandai main dan tak pernah main pun sebelum ni. Jadi semalam habiskan masa sehari suntuk di dataran Majlis Perbandaran Ampang Jaya untuk belajar main benda penny board ni. Bagi yang tak tahu apa itu penny board, boleh tengok video di bawah :


Instax Polaroid Printing

~ Baca Selanjutnya ~

Rabu, 19 Ogos 2015

Vlog : Kereta Kena Hentak Dengan Objek

13 Ogos lepas balik kampung kali ke....... entah kali ke berapa aku tak ingat dah sebab selalu sangat pulang ke kampung selesaikan urusan hal kahwin. ikuti aktiviti sepanjang aku balik kampung dalam vlog di bawah ni :


~ Baca Selanjutnya ~

Jumaat, 7 Ogos 2015

Vlog : Jom Buat Timelapse

Beberapa hari ni tak banyak benda menarik yang berlaku. Hanya aktiviti biasa dan pergi buat timelapse di sekitar kawasan Berjaya Times Square. Bagi yang tak tahu apa itu timelapse, boleh search google sebab aku sendiri tak pandai nak terangkan kat sini. Apa pun selamat menonton vlog di bawah. Jangan lupa subscribe :)


~ Baca Selanjutnya ~

Isnin, 3 Ogos 2015

VLog : Melawat Rumah No 2

Minggu lepas aku cuti 3 hari dan sepanjang 3 hari tu aku luangkan masa balik kampung  sebab masih lagi dalam mood raya. Masa balik kampung ada melawat rumah no 2 kepunyaan mak dan ayah. Nak tahu lebih lanjut, kena la tengok video kat bawah ni. Jangan lupa untuk subscribe youtube channel :)


~ Baca Selanjutnya ~