Khamis, 21 Mei 2015

Makan Malam Bersama Geng Serumah

Disebabkan aku kerja shift dan tak menentu hari cuti, memang sangat susah nak luangkan masa makan dan lepak bersama geng satu rumah. Hari ni aku cuti dan kebetulan geng satu rumah ade semangat nak keluar makan dan lepak waktu malam.

Aku takde gambar nak dikongsi, hanya ada video di bawah. Selamat menonton :



~ Baca Selanjutnya ~

Jumaat, 8 Mei 2015

Makan Malam Bersama Birthday Girl

Semalam, 07 Mei, birthday si dia. Siapa si dia tu ??? Hehehe. Biasanya bila tiba saja birthday pada tiap tahun, kami akan malam bersama. Jadi kali ni event makan malam diadakan di kafe Bert's bertempat di Cahaya Alam, Shah Alam.


Bagi aku kafe ni agak sesuai untuk makan malam bersama orang tersayang. Sebabnya pada waktu malam suasana disini tak bising macam di kawasan bandar lain jadi perbualan sewaktu menikmati hidangan tidak terganggu dengan pencemaran bunyi.

Nah video pendek mengenai makan malam semalam :


~ Baca Selanjutnya ~