Sabtu, 20 April 2013

Join Kursus Kahwin

Luffy excited menghadiri kursus kahwin.

Hari ni dan esok ada kursus kahwin yang dianjurkan oleh pusat islam universiti malaysia perlis dan aku pon amik peluang untuk join kursus ni sebab ramai kawan2 yang sertai. Bila dah join kursus macam ni rasa macam dah tua pulak padahal aku sendiri pon x sedia lagi nak kahwin. Tapi x pe la disebabkan sekarang tengah free tu yang join. Mane tahu bila dah kerja nanti sibuk dan susah nak join.

P/s : usha2 calon isteri di kursus kahwin :p
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
~ Baca Selanjutnya ~

Jumaat, 19 April 2013

Mengembara Bersama Monkey D Luffy

Semangat fanatik yang sangat berkobar-kobar terhadap anime One Piece mendorong aku untuk beli action figure dalam gambar di atas. Dan kalau boleh aku akan bawa action figure ni kemana saja aku pergi untuk diambil gambar dan buat macam pergi mengembara. Oh yer aku beli action figure ni kat laman mudah je dan kalau ada siapa yang teringin nak beli jugak boleh la lawat laman web ni : http://mudah.my/topihitam. Harga pun x mahal sangat dan sangat sesuai untuk dibuat koleksi.

P/s : lantak la orang nak kata aku macam budak kecik main dengan action figure.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
~ Baca Selanjutnya ~