Selasa, 22 November 2011

UniMAP Blogger United Gathering 2011

Blogger Universiti Malaysia Perlis akan mengadakan gathering pada 4 Desember ni bertempat di KFC, Kangar.(Berhampiran The Store). Kalau tak silap aku ni adalah first gathering yang akan oleh blogger UniMAP dan aku juga dengan yakinnya telah memilih untuk hadir pada gathering tersebut. At least dapat la juga kenal muka-muka blogger yang sama universiti. Bila dah kenal nanti boleh la usha mana-mana awek blogger yang cun. Wuahahahahaha

Kalau Kekasih aku baca ni mesti mengamuk gila dia nanti. He he bergurau je. Memandangkan ni adalah first gathering, jadi aktiviti pun sekadar untuk berkenalan dan ada juga beberapa lagi aktiviti yang mereka anjurkan. Aku tak berapa tahu sangat sebab aku hanya nak datang, makan-makan dan jumpa dengan blogger je. Apa pun 4 Disember dah tak lama dan ini juga kali pertama aku join gathering blogger. :)

Tempat : KFC, Kangar.(Berhampiran The Store)
Tarikh : 4 Disember 2011
Masa : 12.00pm - 3.00pm
Transportation : Bas unimap yang sedia ada gunakan sebaiknya..=)

Comments
9 Comments

9 ulasan:

sergeant keroro berkata...

haha, selamat bergathering la XD

mas saari berkata...

syoknya gathering!
dah lama tak join gathering ni..

aimie amalina berkata...

huwaaaa
x penah lagi den pegi gathering2 blogger ni
bessstnyeelaaa

kiz berkata...

mesti byk makanan ni..erkk

SoLy SoLicious berkata...

waah..best la..

ezzyra berkata...

wah2...ade gathering...aku blogger cabuk je...sgan la...hikhik

Zul Fattah berkata...

xpasti lg nk g ke x nk... malu kot rasa..

Zul Fattah berkata...

xpasti lg nk g ke x nk... malu kot rasa..

Faizal Fredley berkata...

segan nya aku nak join....

 
Related Posts with Thumbnails