Rabu, 2 November 2011

Mood dan makan

Lepak luar kelas jap sambil cuci mata.

Aduyai minggu ni aku rasa sangat malas nak update blog sebab banyak kerja dan ada 2 test. Malam ni test computer architecture dan malam esok communication engineering. Bila fikir pasal test je aku terus hilang mod. Kalau tak fikir langsung tak boleh juga, nanti dapat markah teruk. Haaiihh mujur la lepas ni cuti raya haji dan boleh la aku bersantai selama seminggu kat rumah.

Raya haji ni aku fikir pasal makan je. Ha ha makan daging gulai kawah, daging bakar, daging goreng dan macam2 jenis daging lagi sampai tak larat nak makan. Orang lain hayati erti pengorbanan tapi aku pula hayati nikmat makanan. Ish memang dah teruk tahap kritikal dah ni. Ok pensyarah dah masuk dan kena fokus. Tata

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
11 Comments

11 ulasan:

**::CIKNUURUL::** berkata...

sempat lagi tuu die update,.hihi,.kalau fkir pasal test je,trus ilang mood ek,.kalau fkir pasal blog,segar trus,.hik3,.

Daddylicious berkata...

pandai betul bahagi2kan masa ....nice

Munna berkata...

wei, smpt lg update eh smntra tggu lec? dasat huhuhu

mas saari berkata...

jangan makan berlebihan sangat ye...heheheee

Bui Junaidi berkata...

takper..bui faham..hehehe

rafiq berkata...

memang baguih la hang ni.. sebelum masuk kelas buleh update.. hebak hebak

SoLy SoLicious berkata...

masuk kelas update ye...report kt lec kang..hee

fieha berkata...

jgn mkn daging byk2 sgt na.. :)

Ezad Skytech berkata...

bahaya makan daging banyak2 sangat ni..lagi2 yang daging korban...silap2 boleh pening kepala kaw2 nanti..hee~

Azie Azman berkata...

menyempat je update blog..
jangan update time lecturer ngaja dah la ye ;P

Fara E's berkata...

update gune nset , fuhhh , haha

 
Related Posts with Thumbnails