Sabtu, 19 November 2011

Kursus Aplikasi Android - UniMAP

Pagi ni sampai la ke petang aku ada join Kursus Aplikasi Android. Saja masuk nak tambah ilmu sikit memandangkan Android sedang naik dengan rancaknya di pasaran dunia. Kalau tak silap, Kursus ni dianjurkan oleh Universiti Malaysia Perlis tapi dibuat secara terbuka. Maksudnya orang luar yang bukan pelajar UniMAP pun boleh menyertai kursus ni.

Cakap pasal kursus, aku lupa pula nak bawa kamera untuk upload gambar. Gggrrr asyik lupa je bila ada event penting dan menarik untuk dikongsi kat dalam blog ni. Ok la program untuk pagi ni pun dah nak mula. Aku pun bersemangat nak tambah ilmu pasal android ni walaupun tak berapa minat sangat nak pakai android sebagai kegunaan harian.
Comments
8 Comments

8 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

ilmu tu...apa salahnya nak tahu kan belajar dengan lebih mendalam pasal Android ni...

JR Online berkata...

Teringin juga nk joint sbb kebetuln ada pakai android, tp sayang dh terlambat....

aimie amalina berkata...

hehhe
len kali ingat wat reminder =p

selamat ber android! =]

sergeant keroro berkata...

best kot pakai android, hehe xD

ADEEYA berkata...

Android best ! :D

Zul Fattah berkata...

aku tak tahu pun oh? kat mana event tu?

hira berkata...

macam best jeeeee~

rafiq berkata...

tak minat tapi karang mesti tergoda lepas dengar kursus...

 
Related Posts with Thumbnails