Jumaat, 18 November 2011

Demam Korea Versi Lambat

Beberapa minggu lepas aku kena gelak kaw-kaw dengan roomate sebab secara tiba-tiba je aku layan korea. keh keh masak betul bila kena gelak pasal layan korea. Dulu aku yang gelak kat kawan yang layan korea, sekarang dengan aku sekali kena gelak jugak. Demn !! padan muka aku.

Tapi aku takde la sampai jadi macam die hard fans untuk korea ni. Movie korea semua tak layan pun dan hanya layan show Running Man je. Lagu-lagu korea pula aku layan lepas dengar lagu yang ada dalam kereta kekasih dan termasuk juga beberapa sound track daripada Running Man yang best.


p/s : Ni la akibatnya bila selalu gelak kat orang. Sekarang aku kena gelak pula. LOL

Comments
8 Comments

8 ulasan:

sergeant keroro berkata...

ehem. haha

mas saari berkata...

akak tak akan tengok cerita korea walaupun orang cakap best!

aimie amalina berkata...

hhhahaha
sume owg gile tgk runng man kan?
x taw bile aku nk tgk runng man ni
kekeke

Ezzaty Hanan berkata...

dkm lappy ni da ada smpai episod 60, tpi xtau la bila masa nk tgk, cite dorg pun xabis tgk lgi..

Bui Junaidi berkata...

welcome to the club..hihi
dulu bui jugak perli hubby sbb layan drama korea..sekali sekarang ni dia pulak perli hubby sebab 24 jam ngadap drama korea...

saranghaeyo hyun bin..kekekeke

diana berkata...

petang ni akak tak dapat nak tengok running man..kamu tolong tengok dan gelak kan untuk akak ye..

ezzyra berkata...

aku dh layan smpai yg latest episod dh...hehe...ade pembekal dalam kelas kita...

Ezad Skytech berkata...

haha...nasib baik aq tak layan show Running Man ni..jangan sampai aq terlayan sekali sudah la...heee~

 
Related Posts with Thumbnails