Selasa, 8 November 2011

Cuti Seminggu Tak Buat Apa

Sekarang aku sedang menghayati dan menikmati cuti pertengahan semester sampai hari sabtu. Tapi setakat ni aku hanya duk rumah saja tanpa melakukan perkara-perkara yang menarik seperti mandi air terjun, shopping, jalan-jalan ataupun lepak dengan kawan lama.


Sampai hari ni aku hanya duk rumah saja sambil tengok laptop. Teringin juga nak pergi jalan-jalan ke Mall atau pergi makan-makan tapi tiada teman. Boleh je nak jalan-jalan seorang diri dan juga makan seorang tapi tetap rasa tak best apabila tiada orang untuk berbual.

Nak update blog tiada idea sangat buat masa sekarang kerana otak aku nak enjoy ke arah benda lain. Asyik terperap dalam rumah je boleh bikin aku tension juga walaupun aku ni jenis yang suka terperap.

p/s : Nak pergi jalan-jalan ke mana ? =_=
Comments
7 Comments

7 ulasan:

ziana berkata...

Relax jer la..nanti dah datang time busy..komplen pulak tak dapat rehat...he..he..

hira berkata...

tengok movie la best. hahaha :p

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

bro apa kata..kau buat segmen......ada juga kerja sikit :)

GaRy™ berkata...

hahaha.. enjoy la dulu.. karang dah habis cuti, tak sabar lak nak cuti lagi.. keh3..

diana berkata...

kawan2 semua pi mana??
balik kampung ka??
kamu ikut la depa balik kampung sama..hehhehe

aimie amalina berkata...

hehehehe
aduhai
cian plak kat budak ni ye
jom meronggeng!

Freaky berkata...

duk rumah layan tv dan laptop je. hehe heavenn

 
Related Posts with Thumbnails