Rabu, 16 November 2011

Cara Betul Penjagaan Bayi ( Banyak Gambar )

Masa web walking tadi aku ada jumpa sesuatu yang menarik mengenai cara yang betul untuk menjaga bayi. Tapi bila lihat dengan teliti ada rasa lawak juga kerana perkara yang tidak sepatutnya dilakukan oleh ibu bapa ada juga yang buat tanpa rasa risau. Apa pun ni mungkin berguna bagi bakal ibu atau bapa yang bakal menimang cahaya mata dalam masa akan datang ( termasuk aku :P )


Comments
12 Comments

12 ulasan:

Eera Shera berkata...

haha..kejam betul

shiema sufian berkata...

HAHA. penjagaan bayi supaya lebih cepat M*** .HAHA

JR Online berkata...

Ada ke jaga bayi mcm tu??

ANISA berkata...

yg don't tak logik...gila2...hahahhaaa

mas saari berkata...

yang NO tu semuanya kejam...huhuhuuu

Bui Junaidi berkata...

hahaha..lawak sengal betul lah..gmbr nursing baby tu tak patut betull..hahaha

diana berkata...

huih!!!!
hahahha

kak lang berkata...

hehe, ada yg lg trok dr ni...

Shaherah berkata...

hahha masuk anak dalam aquarium tu serius klakar..

sergeant keroro berkata...

haha, sengal jek baby leh mabuk. lol :p

Original CikTeddy berkata...

ahak! kreatif la tukang buat bnde nih..mmg x blh blah..

aimie amalina berkata...

hahahhahah
adoiiiii
ni mesti penah buat tu yg jadi cm ni

 
Related Posts with Thumbnails