Rabu, 16 November 2011

Beza update guna fon dan laptop

Kelas dan kelas dan kelas. Sementara tunggu lecture masuk kelas, update blog sekejap sebab aku pun tengah boring gak ni. Cakap pasal update blog, idea aku sentiasa berlainan pabila menaip menggunakan henfon dan juga laptop.

Kalau guna laptop, idea yang datang dan masuk dalam kepala otak aku lebih berbentuk umum seperti pendapat. Biasanya kalau nak goreng ayat atau nk merapu, memang best update guna laptop sebab lebih selesa. Lagipun kaau guna laptop boleh edit posisi gambar nk letk kat tengah atau tepi.

Kalau update ikut henfon pula memang mudah kerana bila-bila masa dan dimana je boleh update. Tapi kalau guna telefon, idea yang masuk dalam otak aku ni jenis yang peribadi macam diari duk cerita sekrang buat apa, makan apa dan dengan siapa. Aku pun bosan jugak nak tulis macam diari tapi idea susah nak datang bila menaip menggunakan telefon. Tak tahu la macam mana nk hndle masalah macam ni.

P/s : alamak lecture dah masuk. Tata... Hehe
Sent using a Nokia mobile phone

Comments
11 Comments

11 ulasan:

diana berkata...

kawan kelas kamu tahu kamu blogger??

ApiH berkata...

semua bangun.. selamat pagi lecturer..

Aishah Jahirah(cik aisha) berkata...

feelingnya tak sama.....guna laptop lbh comfort rasanye...:)

✿ Cik Nisa ✿ berkata...

amboy smpat lagi dye update yer . ehee

Bui Junaidi berkata...

kalau entry simpel best guna henpon..

mcm bui,kalau update guna henpon,balik rumah edit balik..hehe

Zul Fattah berkata...

haha.. aku masih xleh lagi nk guna handphone blogging.. setting asyik problem je.. demm r..

SoLy SoLicious berkata...

dlm klas pun smpt lg ha..

aimie amalina berkata...

weeee
idea dtg ikot medium penghantaran ye freaky
hehehehe

Lia Irdelia berkata...

hahaha..
dimana-mana..
bila-bila masa
:)

JR Online berkata...

I'm back!! Apa nak buat, henfon JR henfon otai tak banyak yg boleh dibuat

de engineur berkata...

klu guna henpon ni, lebih kepada update secara tweeting, kan?

 
Related Posts with Thumbnails