Rabu, 12 Oktober 2011

Yess Follower Bertambah

Sudah agak lama aku perhatikan kotak follower tu dan kalau tak silap aku, sudah lebih seminggu tiada pertambahan jumlah follower. Sebaliknya ada yang berkurang jumlah yang dipaparkan. Hari ni pula aku langsung tidak dapat online menggunakan laptop kerana sangat sibuk dengan kelas sampai ke petang.

Malam ni bila aku login Dashboard dan buka laman utama blog Bodoh ni, aku nampak ada pertambahan follower seramai 3 blogger. Yaahuuu setelah seminggu tidak naik akhirnya ada juga pertambahan. Ok la tu ada pertambahan, kalau ada berkurang 3 blogger ? ngeeeeee

Eleh follower bertambah 3 pun dah bising siap buat post bagai nak rak. LOL ni kan blog aku, suka hati aku la nak buat post apa. Bukan macam blogger tak bersyukur yang suka duk tembak pasal sanjung follower tu.

Status : Sarcasm Activated


p/s : Yeaahhh menerjah blog 3 follower :)


Comments
20 Comments

20 ulasan:

kiz berkata...

alhamdulillah..

diana berkata...

ada la jugak kan..
dari tak de...
yang penting dapat follower bukan dari sistem u polo i,i polo u..
kan???

ada blogger sorang tu follower ramai sebab buat segmen je...
tak heran pun...
(ayat jahat ni)

sue perbs.. berkata...

bnyk nye lah follower blog ni.. alhamdulillah

penulis senja berkata...

hahahahhahaaa aku xdepon ore minat camko

azrijohan berkata...

saya follower baru:D


http://azrijohan.com

IMANSHAH berkata...

ok lah tu..femes le katakan

Yatie Awang berkata...

ala, takkan suka je, buatlah makan2 sekali heheheh

Syazwan Che Deraman berkata...

happy blogging bos.

peep berkata...

kesian blog ni kene cop bodoh.. :(

[sutera kasih] berkata...

hidup follower !! sy blogger yg sanjung follower, jgn risau freaky, sy support freaky !!hehe

anamizu berkata...

ish sape ckp BODOH?
xdelah freaky :)




luv,
cik ana

budakijaupendek berkata...

jgnlah cakap blog bodoh. ^^

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

waaa taniahlah, walau pun sikit ya memberi makna kan...sebab aku pun macam tu hehehe

salam nak beritahu ini, cayob dah bertukar link dari www.cayob.blogspot.com menjadi www.cayob.com.

maaflah kerana menyusahkan awk.....
entri terbaru http://www.cayob.com/2011/10/pengalam-cayob-setelah-beli-domain.html

Ezad Skytech berkata...

tambah sehari satu pun aq da cukup gembira da...:)

suha berkata...

ok,sy jeles..sobs..


(^_^)

RepublicAku berkata...

tulisan kau semakin berani...semakin dewasa...keh3

naim berkata...

hehe

bagus2..

ieyza afieyna berkata...

untung la.. ;)

Fendy berkata...

follow sini juga...tapi da lama

Ini Kisah Tia berkata...

oit , oit .. apa b*d*h ni . tak elok tau .. kesian blog niiii .. huhu

 
Related Posts with Thumbnails