Rabu, 26 Oktober 2011

Wahh novel ramlee awang murshid

Jalan-jalan ke gurney dan masuk mall. Haih aku tak berapa suka masuk mall sebab ramai sangat orang dalam ni. Hari ni takde la sesak sangat tapi orang dalam mall sentiasa ramai. Aku ada masuk ke popular bookstore tadi dan tak sangka ada jumpa sambungan novel yang aku suka baca. Ni adalah sambungan kepada trilogi Bagaikan Puteri, Cinta sang ratu, dan apa tah tajuk yang last aku tak ingat dah. Memang ni je novel yang aku layan dan hanya ramlee awang murshid yang best sebab agak thrill jalan cerita dia. Siapa yang tak pernah baca lagi, baik baca la kerana memang sangat best gila babas. Aku kata best kerana takde banyak jiwang tapi banyak mendebarkan

Nak pergi jalan-jalan dalam mall pulak. Haih dah saket kaki aku duk ikut perempuan berjalan. Diorang ni tak mudah penat ke bila shoping.

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
18 Comments

18 ulasan:

Umie Artoqiemie berkata...

live blogging ye? bestnye gi jalan2..

cucu umie berkata...

awang murshid ayie xpernah pon bce hasil karya dia..biase habiblrahman jer..huhu

Lia Irdelia berkata...

wah...
minat RAM jugak?
samalah kita..
Memang layan habis karya dia..
mantap!

Syuxer berkata...

Mikhail..itu antara novel beliau aku suka baca..satu lagi rahsia perindu..

Noh Kodiang berkata...

aku tak minat baca novel sbnrnya...harharhar

iPai berkata...

uhuh .. lama gila tak g gurney .. rindu pon ada

RAM memang the best bro .. heheh .. tgh tggu series yang baru !!

Bertambah sorang lagi peminat dia .. uhuh

Cik Kasih berkata...

slalu kutuk pompuan..haih!

fieha berkata...

sy suke novel RAM..yg novel triller dia tu sampai novel ke3 je bru bis baca.. :)

Shaherah berkata...

best ea.. nak gi cari satu lar nanti.. hehehe..

FaKArePa!n berkata...

x pernah bca pon karya beliau..

mas saari berkata...

akak tak pernah baca lagi karya dia, nak try carilah nanti!

hira berkata...

ehem ehem. memang nak beli. tapi tak tau mana satu yang first, second dan seterusnya. sangat sadis~~~ -.-

kiwi berkata...

suka gak novel ramli awang murshid. so freaky beli ke novel tu? hehe

Zul Fattah berkata...

ko baca novel ni Oh? =.= biar betul mu ni?

aimie amalina berkata...

novel awang mursyid owes d best!=]

Ujie berkata...

saya pun peminat RAM..hampir semua novel dia ada dlm koleksi. kalau baca, terus masuk dunia lain.

azrijohan berkata...

aku baca novel dia sejak form 1...MANTOPPP

BlueiceButterfly berkata...

~tak pernah abis pon baca novel RAM..selalu tergendala :(

 
Related Posts with Thumbnails