Isnin, 17 Oktober 2011

Standard Chartered e$aver

Yesss dah 2 hari aku tak buat post pasal kempen Says.my dan malam ni nak share 1 lagi kempen yang dah cukup lama tapi aku baru nak share. Hu hu aku selalu je lambat share sesuatu yang latest sebab malas nak ambil tahu benda baru. Sebab tu aku Fail kalau buat blog SEO kerana gagal mengikuti isu semasa.

Jadi jangan buang masa dengan merepek yang tak pernah nak sudah, jom tengok kempen says.my yang aku nak share kat dalam blog ni :


Open a Standard Chartered e$aver or SuperSalary account in october and maintain a minimum average daily balance of RM3,000 and get a special interest rate of 5% p.a. for the bonus period. On top of that, you can even get a Limited Edition Dulce Gusto Coffee Machine or a 42" Philips LCD TV for signing up for Priority Banking.

Untuk tahu lebih lanjut ( ayat bodek ), sila klik kat Sini


p/s : Terima kasih kepada yang sudi klik :)

Comments
4 Comments

4 ulasan:

azrijohan berkata...

peh,banyak la duit kau..
says plus innity ;p

FaKArePa!n berkata...

ingatkan psal liverfool td.. hehe

sue perbs.. berkata...

hmm.. islamic tk nih?

[sutera kasih] berkata...

lebih krg mcm kad kredit ekk?

 
Related Posts with Thumbnails