Jumaat, 28 Oktober 2011

Situasi Add Friend di Facebook


Ha ha aku tak tahu macam mana nak cakap tapi gambar kat atas ni memang menceritakan situasi yang sebenar apabila lelaki ( stalker ) macam aku cuba add gadis-gadis yang sangat hot stuff ( hot ke ? )

Tapi aku tak ada la sampai nak add banyak kali. Cukup sekali je dan kalau tak dilayan lantak pi la. Banyak lagi girls yang boleh di add. Kalau boys yang jenis degil dan keras kepala, memang sah dia akan berterusan add sampai la girl tu approve.

p/s : Susah dealing with stalker tapi ia sangat menyeronokkan. LOL

Comments
24 Comments

24 ulasan:

Eera Shera berkata...

macam tu pun ade ek

Shaherah berkata...

shera kalau dh add.. pastu shera ignore.. die add lagi.. shera biar kan jek.. hahaha..

Saiazuan berkata...

hahahaa sedih je si Buni tu

azrijohan berkata...

aku takde facebook.kbye

beskalbuwok berkata...

baru tau freaky stalker
hahaha..

cucu umie berkata...

hehehe...

SoLy SoLicious berkata...

hahaha...bek xyah approve/ignore..bior je

gadis melayu berkata...

klu dh minat.. usaha kena lebih.. hehehehe..

diana berkata...

sama keadaan nya kalau pompuan tu tak nak kat dia tapi dia asyik tak habis2 meluahkan perasaan..
sebenarnya rimas tau gitu..
hheheheh

Bella berkata...

menakutkan...

Lea Isnawi berkata...

kalo aku wat bodoh je

tak ignore tak approve

Cik Kasih berkata...

desperate tol la stalker tu..cik dh lame x amek tahu request..biala melambak kt situ..

Ezad Skytech berkata...

haha...sampai 5 kali add tu..bila da approved tu...huuhhh..punya la gembira si buni tu...hahha~

NasZ berkata...

kecantikan tu tak kekal. hehehe.

syaz@rozelt berkata...

dulu mase mula2 ade fb approve je sume yg add..lepas tu bila ada yg perangai pelik2 dh malas nak approve..bajet hot x??haha..

aimie amalina berkata...

kekekekee
x taw pon sapa yg approved ke x

Rtp Farra Arisha berkata...

HAHAHAHAHAHAHA. this is so funny!

Zul Fattah berkata...

haha.. aku la tu.. hehe

hira berkata...

hahaha. tak tahan je. sangat sengal part yang last tak menahan. tutup mata mana nak nampak. haha

diana berkata...

aik..sunyi sepi blog ni hari ni..tak update ke??

saveqmm berkata...

ahhahaha...

saya tak add awek,aweks yang add saya..hahaha..

lama x nmpk bro di blog saya!.rindu la...

PeRmAtA bIrU berkata...

hahahaha...:)

shah Blogger berkata...

hahaha gambar ni mewakili cerita yg sangat best broo. serius :D

Daddylicious berkata...

bosan dgn FB...la ni...:)

 
Related Posts with Thumbnails