Khamis, 20 Oktober 2011

Sembang bangang

Ehem sweet couple dalam kelas aku. Maaf tak nampak rupa lelaki sebab aku ambil daripada belakang. Ngeee jangan marah ye kawan.

Petang ni update santai je dan takde nak fokus pada certain tajuk memandangkan aku update sekarang ni pun menggunakan fon. Kalau guna laptop baru la syok nak tulis panjang dan goreng ayat sampai hangus. Tak tahu macam mana nak jelaskan tapi i'm feel kinda looser in these few days. Rasanya semua elok je dan takde masalah kebelakangan ni tapi tiba-tiba je rasa diri ni sangat looser.

Ok lupakan sekejap pasal aku rasa diri aku looser, ada 1 dialog sembang bangan yang aku nak share dengan pembaca semua :

Aku : tadi si A ada ajak aku pergi pasar malam tapi aku taknak pergi sebab jauh sangat.

Manusia : lepas tu jadi macam mana kalau jauh ?

Aku : fuuu tak larat nak pergi jauh. Macam tak berbaloi pergi pasar malam jauh sangat.

Manusia : biar la dia nak pergi jauh. Jadi macam mana ?

Aku : memang la tak jadi macam mana. Aku cuma nak cerita je.

Manusia : lepas tu biar la dia nak pergi pasar malam.

Aku : memang la. Aku nak cerita je...,

Hai si manusia, nasib baik mood aku gembira semalam. Kalau mod aku spoil memang biadap la mulut aku dengan si manusia tu. Nasib kau tu kawan yang lebih tua dari aku je.

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
10 Comments

10 ulasan:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

kalau ca pon hangen jek.kita nak bercerita je pon, juz giv +ve respon pon da ok kan?

Yatie Awang berkata...

hahah...memang nak buat orang naik darah ni

ezzyra berkata...

haha...adoii...dia saje je kot nk buat lawak ngn ko...

Zul Fattah berkata...

dia buat lawak banggang dgan ko tu Oh.. haha

aimie amalina berkata...

hhoohohhoohoh
paham2
sebb penah jadi
ase cm paneh je ati
huhuh

FaKArePa!n berkata...

speechless.. hihihi

cucu umie berkata...

haha..kalo ayie mmg rase nak perghhh ..aishhhh

diana berkata...

ni la baru nampak entry ni ada bunga sikit...
aih..kalau idak jenuh akak dok tadah mata
asyik nengok kumbang je..
wakakakak

shah Blogger berkata...

Muahaha. Kalo aku diam je sampai sudah. bukan leh lps something geram lak yg dpt ekekkee.. Anyway bnyk eik awek tmpt ko? hahah

Shaherah berkata...

shera kalau kawan mcm tu.. rasa mcm nk grrr jek..

 
Related Posts with Thumbnails