Rabu, 26 Oktober 2011

Selamat Pagi Holiday

Selamat Pagi Yaw !! Hari ni aku dah start cuti dan tiada kelas sampai la pada hari isnin pada minggu depan. Aku rasa semua IPTA / IPTS pun dah mula cuti pada hari ni kan ? Kalau ada yang masih tak cuti tu memang agak kesian la :P

Hari ni dan perancangan hari ni adalah untuk pergi merewang ke Pulau Pinang. Ada apa kat Pulau Pinang tu ? Best sangat ke ? Syok bangat ke kat sana ?

Takde la syok bangat tapi ok la sikit untuk jalan-jalan, cuci mata, makan-makan dan enjoy berbanding negeri Perlis dan Kedah ni. Perancangan yang lebih terperinci untuk lawat tempat-tempat tertentu masih tak ada. Mungkin akan dibincangkan dalam kereta nanti.


Jadi perjalanan dari Perlis ke Pulau Pinang mungkin memakan masa selama 2 jam dan itu pun kalau trafik sepanjang jalan tidak sibuk. Kalau sibuk sangat memang lama juga la masa perjalana nak sampai ke Pulau Pinang tu.

Apa pun nanti aku akan update lagi melalui mobile phone kerana malas nak bawak laptop pergi jalan-jalan. Kalau aku rajin, aku akan update la. Ha ha rasa malas pulak nak update bila pergi jalan-jalan.

p/s : Doakan pergi dan balik aku bersama kawan-kawan yang lain ke Pulau Pinang dengan selamat ye. aminn :)

Comments
7 Comments

7 ulasan:

shah Blogger berkata...

selamat pagi yaw!!! aku rini g umah shahrukh khan :)

cucu umie berkata...

semoga perjalanan berjalan dengan lancar..

Blueice Butterfly berkata...

~selamat bercuti..hehe :)

SoLy SoLicious berkata...

nak ole-ole...hihihi

ezzyra berkata...

hepi holidays...aku dok umah je...sob3

hira berkata...

fuhhhhhhh.. seronok! have fun. balik dengan selamat tau. hehe :D

Zul Fattah berkata...

slamat bercuti2.. haha..

 
Related Posts with Thumbnails