Ahad, 9 Oktober 2011

Selamat Pagi 9 Oktober 2011

Selamat pagi dan selamat bersenyum pada hari ahad yang cuti ni. Hari ni masih lagi cuti dan rasanya ramai blogger tidak akan aktif pada siang hari kerana mengambil peluang untuk pergi berjalan-jalan bersama kawan-kawan, pasangan dan juga keluarga.

Aku pula tak ada perancangan apa-apa untuk hari ni melainkan untuk mencuci pakaian yang dipakai sewaktu pergi kelas 6 hari yang lepas. Kalau tak cuci hari ni maknanya memang tak ada seluar nak pakai la untuk pergi kelas esok.

Alaaa apa susah kan ? kalau seluar tak ada, pakai je la kain pelikat pergi kelas. Baru la rasa sejuk sikit kat dalam sebab angin senang masuk dan keluar ( LOL ). Lagipun nampak hensem dan pure lelaki apa kalau pakai kain pelikat. Macho habaq hang kalau lelaki pakai kain pelikat.


See nampak macho kan kalau lelaki pakai kain pelikat. Asyik pakai seluar jeans je lepas tu dah lah ketat. Sebab tu la ramai lelaki sekarang mandul sebab " Gajah " mereka susah nak bergerak akibat tersepit dengan jeans ketat.

Nasib baik aku jenis yang tak suka pakai ketat. Rimas Jah kalau pakai ketat-ketat ni. Rasa macam nak berjalan pun susah sangat. Kalau berlari pakai ketat memang sah la tunggang langgang jawabnya.

Alamak panjang pula post untuk pagi ni. He he jangan panjang sangat sebab ramai masih mengantuk nanti ada yang tidur masa baca post aku ni. Ok last sekali sila enjoy hari ahad dengan melakukan kerja yang berfaedah ye. :)

p/s : Aku suka tengok perempuan pakai ketat. ish ish ish.. Watch out girls :P


Comments
6 Comments

6 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

haha..tak pernah lagi aq tengok lelaki g kuliah pakai kain pelikat lagi setakat ni kat tempat aq belajar dulu...heee~

ijA berkata...

lelaki ..mata die tu..jaga2 lah mata tu sikit...perempuan pun sama je..suka pakai ketat2..heee

cik ika berkata...

comel nye lelaki p kelas kai kain pelikat..peace

SoLy SoLicious berkata...

hamboi ha..berkain pelikat..

anamizu berkata...

" Gajah " mereka susah nak bergerak akibat tersepit dengan jeans ketat.
hahaha adoila~
jage mate tu..heppp! :P




luv,
cik ana

SAYA BUKAN SAMDOL berkata...

Hahahaa sumpah berdekah baca entry ni hahaaaa.

 
Related Posts with Thumbnails