Jumaat, 7 Oktober 2011

Perut Buncit Tak Sesuai Pakai Baju Ni

Status : Excited Activated

Semalam aku jalan-jalan ke blogshop yang ada jual baju ala style korea. Sepanjang setahun lebih aku blogging, ini kali ke 2 aku masuk ke blogshop dan aku masuk semalam pun sekadar nak skodeng baju-baju yang menarik. Mana la tahu ada yang berkenan di hati dan sesuai di pakai.

Dalam banyak-banyak baju aku tengok, style korea memang paling aku suka sebab nampak sangat smart dan hensem. Tapi aku rasa kalau aku pakai memang sangat tidak sesuai kerana aku agak gemuk dan kurang smart dengan baju tu.

Gemuk = tidak buncit :P

Haa mesti korang pun nak tengok baju korea yang aku maksudkan itu kan ? Ok ok jom sama-sama layan 2 gambar baju yang aku berkenan tu. Nampak agak pelik tapi memang kena dengan taste aku. kalau nak pakai ni kena body kurus sikit baru sesuai :



Smart kan ? Kalau tak smart tu duk diam-diam dah la. Alaaa aku nak minat kat baju ni pun tak boleh ke ? gggrrrr ada je yang tak puas hati dengan aku =_=

p/s : Ishh kena kurus lagi ni.. badan selepas banyak hari jogging :D

Comments
16 Comments

16 ulasan:

diana berkata...

agak2 ada tak turun 5kg selepas jogging tu??:p

Syazwan Che Deraman berkata...

kuat teh jog
bereh bro.
keep it up.

PeRmAtA bIrU berkata...

huhu.. sekarang ramai yang nak ikut style korea kan??? tapi memang smart pon... cayok2 bagi bleh pakai baju2 yang diminati..:)

Si BuDaK KaChAk berkata...

smart gak bro...tgk kt blog shop mane???igt nak agkut 1 gk la...

Ezad Skytech berkata...

wahhh...smart la baju ni...:D
mesti ko lagi semangat nak jogging kan..hee..

saveqmm berkata...

wow bro lawa la bro..ada link ka bro saya pun mau jenguk ni mana tau berseuaian di hati..huhayyy..

sue perbs.. berkata...

memang smart habis

Pn. Sheila berkata...

hehe... gd luck mengempiskan perut n berkurus ye... motivasi tu tuk diri sdiri,,,

aimie amalina berkata...

kekekekek
mang smart la wehhhh
heee
suke ah!

HAFIZAL berkata...

memag semat...tapi kat malaysia sesuai pakai waktu malam jer

Bui Junaidi berkata...

kurangkan makan nasi
tp baju tu mmg stylo

Qaseh Qhaleef berkata...

encik freaky : style la bju ni <3
usaha tangga kejayaan encik freaky ..

Shaherah berkata...

seriussss.. smart gler..

Ahmad Haziq Azlan berkata...

gemuk tak buncit ke

[sutera kasih] berkata...

ko nk kurus ke freaky? belajar tips dari blogger ceroi a.k.a meniti senja..dulu dia tembam woo, skrg dh kurus !

Anif Abdullah| AA berkata...

smart giler baju nih.. :)

 
Related Posts with Thumbnails