Monday, October 10, 2011

PENCARIAN BLOGLIST BLOG AZRI


Nak join sila klik header di atas.

Bila aku masuk blog ni, aku jadi sangat geram kerana tak boleh rite klik dan menyebabkan aku susah untuk copy header dia. Bila tak dapat rite klik, aku hanya print screen dan kena crop gambar header dia. Nak join segmen ini pun sudah menyusahkan aku. Demn !!!!

ha ha ha ambik kau.. geram betul aku dibuatnya.


Comments
5 Comments

5 comments:

SoLy SoLicious said...

bape umuq die...mcm budak skolah..hee

Bro ahmad said...

jejaka macho malaya huhuuu

azrijohan said...

Opsss...maaf,aku terlupa nak bubuh header laa...nasib kau mention

nanti aku betulkan...
sorry ye freaky sayang..hehehe

thanks join:)

Ezad Skytech said...

jejaka yang sentiasa tersenyum...haha...

penulis senja said...

hahahaaaaa azri bin dekut

 
Related Posts with Thumbnails