Selasa, 18 Oktober 2011

Mood yang hilang

Hilang mood ? Hilang kat mana dan dimana boleh cari mood ? Aku pun tak tahu nak cari kat mana mood yang hilang ni. Sejak semalam lagi aku cari mood ini tapi hanya kebuntuan dan jalan mati yang aku jumpa. Kerja banyak menyebabkan mood hilang ? Boleh jadi tapi tak boleh nak salahkan kerja kerana dah jadi tanggungjawab aku sebagai pelajar. Orang yang berkerja pun punyai banyak kerja, apatah lagi aku sebagai pelajar. Kak diana yang suri rumah pun banyak kerja juga. He he tibe2 je sebut kak diana.

Kelas habis pukul 5 hari ni. Haih lewatnya habis tapi ok la sebab hanya ada 2 kelas je. Kalau banyak kelas nanti sakit pulak. Ok mood masih tak datang, nak buat kerja dulu. Adios.

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
15 Comments

15 ulasan:

gedek! berkata...

best nya uniform kamu...

macam polis!

fuuyooh berkata...

Bila mood hilang..ape ape pon xboleh..hihihihi

Addin berkata...

haha biasa la tu . lama lama nanti mood tu datang sendiri :)

Shaherah berkata...

mood bler xde.. rase semua pun x boleh buat.. >.<"

azrijohan berkata...

peh,budak belakang tu main Dota..muahaha

shiema sufian berkata...

shiema punye mood pon kerap hilang. tambah tambah kalau bgn tido, ade org spoil mood. so, sepanjang hari tu akan badmood je :)

peep berkata...

waha pakai android nye blogger apps eh..cool :)

cik ika berkata...

semangat sudah hilang gak..

FaKArePa!n berkata...

Guna Google, search balik mood y hilang tu..

aza berkata...

pak mud...tlg kasi mood blik kt bdak firdaus nih..hehe
:)

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Entah mende yg buat hang ilang mood tu Firdaus oii.. Tengok cam akak ni happy je.. hehe.

Zul Fattah berkata...

bakpo plak ni Oh? berat demo.. happy r sikit..:D

Bui Junaidi berkata...

mood g kuching kot..hehe..*_*

sergeant keroro berkata...

haha, aku mood ada, masa xde. :P

Ezad Skytech berkata...

kena cari balik mood ko tu freaky...lama2 hilang mood tu payah pulak nanti...

 
Related Posts with Thumbnails