Sabtu, 15 Oktober 2011

Makan dengan girlfriend

Aktiviti hujung minggu malam ni adalah makan malam dengan gf. Macam biasa apabila datang ke restoran fast food, benda yang paling aku annoying adalah part beratur panjang dan order makanan. Punya la beratur panjang gila babas tadi tapi bila kat kaunter baru duk fikir nak makan ape.

5 minit bai aku tengok pasangan ni nak pilih makanan kat kaunter tadi. Aku berasap gila tadi duk tunggu pasangan ni order. Sangat rodent dan gampit pasangan itu..

P/s : ehem hensem kan aku ? Lol pnye soalan.

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
13 Comments

13 ulasan:

zahidah seran berkata...

makan dengan gf...
siapa belanja?=P

SoLy SoLicious berkata...

hamboi2

suha berkata...

bajet..LOL (^_^)

shiema sufian berkata...

bestnye boleh makan dengan girlfie. shiema tak berkesempatan pon -.-'

Ahmad Haziq Azlan berkata...

tomeynye~~~~~~~~~
(tipu)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

naseb ca di pihak cik awek..kalo kuar ngn bf, ca saje ngelak beratur..ca ckp ca nak pi cari tempat duduk dulu..agegege... :P

Ezad Skytech berkata...

adehh..aq da la teringin gila nak makan cheezy wedges ni..hah~

AmalinaRazif berkata...

untungnye ade mase untuk diluangkan bersame...jeles2...anyway, good for you...

Zul Fattah berkata...

muka x boleh blah.. dapat kluar dgan awek.. sronok ye?

diana berkata...

mesti la ensem..
klu tak ensem xde la orang nak,,kan?

Shaherah berkata...

alahai.. so sweet.. ^_^

shera kalau bratur panjang tu.. dalam ati dh sumpah seranah dh.. hahaha..

[sutera kasih] berkata...

sedapnya kepci...

sergeant keroro berkata...

untunglah :P

 
Related Posts with Thumbnails