Sabtu, 22 Oktober 2011

Maafkan aku blog

Selagi celcom broadband masih tak elok, selagi tu aku tak mampu nak update. Setiap minit pasti modem disconnect secara automatik. Geram betul aku dibuatnya. Jom makan, dah lapa bangat ni.

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
12 Comments

12 ulasan:

shiema sufian berkata...

celcom broadband memang sgt bermasalah sekarang -.-'

cik Bb berkata...

biasala tu..

aimie amalina berkata...

hayoooo
sebb ujan ni kottt
heeee
mkn2
jgn tgguh2..

SoLy SoLicious berkata...

celcom mmg brmsalah 2,3 hari ni

FaKArePa!n berkata...

sbr je la.. blog boleh tunggu.. huhu

kizmyself berkata...

cool man..hehe..

aRa ❤ aFiq™ berkata...

nseb gne maxis.. beralih la ke maxis :P

shah Blogger berkata...

sama la kita.. Aku pon Jammed btl ngan line ni. Stress di buatnya.

Zul Fattah berkata...

celcom broadband benggong sokmo Oh.. wat kawe pun giini jugak..
ni guna berukbang r ni, baru dapat masuk blog demo.. kalu x, x tahu la bila..

suha berkata...

"saya taknak maafkan awak!hubungan kita smpai di sini saje!",kata blog kpd mr.freaky


(^_^)

mas saari berkata...

tukarlah ke maxis...heheheee

diana berkata...

call la celcom..
tanya dia..
akak dulu meksis selalu slow..
bukan slow lagi dah..
kadang2 tak dapat berinternet langsung..
lepas tu akak call dia..
tak ok call lagi..
sekarang walaupun slow tapi masih boleh la berblog walau dapat buka 1,2 tab je.

 
Related Posts with Thumbnails