Rabu, 12 Oktober 2011

Kelas dan kelas.

Kelas dan kelas. Ramai pelajar menuju ke kelas sekarang.

Aku pula mungkin sangat sibuk pada hari ni memandangkan kelas sangat pack bermula pukul 10 dan habis pukul 5 petang. Sepatutnya kelas aku habis pukul 2 petang tapi course aku ada kursus cisco untuk setup network admin. Bunyi macam best je nak setup network tapi ia bukan semudah yang disangka.

Ok dah sembang pasal kelas hari ni. Sebenarnya nak cakap pasal apa pun aku tak tahu kerana mod malas masih menguasai diri. Nanti la kalau tengah hari kalau aku rajin, akan post pasal benda lain pulak. Humm fokus dalam kelas ni :p

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
9 Comments

9 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

selamat ke kelas.... :)

Cha sahaja berkata...

malas?ok..mood kter sma.okbai.;P

hira berkata...

haha. fokus la sangat kan dalam kelas tu sampaikan boleh update blog :p

azrijohan berkata...

untunglaaa ade kelas ;p

Ini Kisah Tia berkata...

hahaa . cemana fokus kalau jari duk ketuk ketak tekan keypad tu .. eheh

diana berkata...

penat ke malas??

[sutera kasih] berkata...

mcm best je bunyi course kmu bljr tu..

RepublicAku berkata...

selamat rajin2 belajar tahu...keh3

Ahmad Haziq Azlan berkata...

5pm baru abes kelas hari ni...

 
Related Posts with Thumbnails