Jumaat, 7 Oktober 2011

Jalan-jalan waktu petang

Hoyeah jom jalan-jalan

Petang ni aku jalan-jalan di sekitar sawah padi bahagian kuala perlis walaupun kaki tengah sakit akibat jog yang melampau semalam. Looser gila aku, baru jog teruk sikit dah mula sakit kaki. Kalau lari silap hari bulan terus jem kaki aku ni. Petang ni taknak tulis yang heavy kerana waktu petang adalah masa untuk bersantai jadi penulisan pun jenis santai dan riadah.

Hari ni jumaat kan ? Jadi esok pula adalah cuti hujung minggu dan aku sememangnya sanga sangat suka pada cuti hujung minggu. Boleh rehat, boleh tidur, boleh tengok blog, boleh jalan-jalan, boleh dan boleh buat macam2 lagi tapi yang penting adalah tidur. Lol

P/s : ok nak sambung jalan. X best tulis blog sambil jalan. Ha ha

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
15 Comments

15 ulasan:

IMANSHAH berkata...

best banyak sawah na

kiz berkata...

santai-santai..seronok

khatgrafik berkata...

Salam, wahh best wat kardio :)
Up la gambar2 sawah.. sejuk mata memandang..

Syazwan Che Deraman berkata...

kurus doh tu bos.

aimie amalina berkata...

weeeeeee
joging tepi swh?
bes gile ahh
hehehehehee

Shaherah berkata...

wah tenang kalau joging kawasan mcm tu..

SoLy SoLicious berkata...

cantik view dibelakang :)

Ahmad Haziq Azlan berkata...

cubaan untuk menguruskan badan ke








http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/10/di-mana-ada-kemahuan-di-situ-ada.html

Nini Hartini berkata...

Ya Allah..rindunya sawah padi kt perlis... last pergi sana masa 2002. best sgt dok kt rumah kwn yg mmg betul2 tengah sawah. kiri-kanan padi. cantik betul. tp time tu xde blog lg. so, xde lah nk sakan bergambar. huhu

Ezad Skytech berkata...

nak jogging pun best je sebab sekitar tu kawasan sawah..tenang je rasa..:D

anamizu berkata...

wahhh3 kemain lg bersantai eh?
jongging sambil berblogging.
terbaekkkk :P




luv,
cik ana

nurulsyaheera :) berkata...

tempat my mum suka memancing petang-II. hahah tapi knp tk prnah nampak anda pun? :D

ciK waNi berkata...

la..jogging kt trek jog kg wai ke..mcm knai ja tempat 2

ADEEYA berkata...

Sempat eh update blog masa jalan2 :p

Wadi AR berkata...

teringin nak pegi

 
Related Posts with Thumbnails