Sabtu, 22 Oktober 2011

Jalan-jalan hujung minggu

Hari minggu memang patut diisi dengan pelbagai aktiviti yang menarik dan hari ni perancangan nak tengok wayang, makan-makan dan jalan-jalan. Cakap pasal wayang, aku nak tengok real steel. Dengar cerita ramai orang kata best movie ni tapi best macam mana tu aku kena tengok jap lagi. Haih dah lama tak jalan-jalan jauh macam ni. Ok la nak makan jap sementara tggu citer real steel.

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
6 Comments

6 ulasan:

Umie Artoqiemie berkata...

wahh jalan ngan sapo tu?..

cucu umie berkata...

untunglh boleh jalan2..hehehe

diana berkata...

makcik tu mcm tengah marah kat tanda harga je..
ekekekek

ezzyra berkata...

untung la ade awek...haha...hujung mggu pon x boring..

shah Blogger berkata...

Ko dah tgk lom? ramai org cakap best cite tu. Asyik rekomen kat aku. aku x caya hehhee. Komen sket weh

suha berkata...

oh dating (^_^)

 
Related Posts with Thumbnails