Sabtu, 22 Oktober 2011

Haduyai Celcom Weeeiiiiii


Bro celcom,

Apa hal dengan servis yang lu sediakan ni ? Gua dah nak masuk seminggu mengalami masalah nak send sms dan juga sambungan internet. Bila nak send sms je asyik sending fail, fail dan FAIL sampaikan kena buat lebih daripada 10 kali baru dapat send.

Pasal sms gua masih boleh tenang lagi bai. Pasal internet pulak asyik disconnect dan keluar signal GPRS je. Dah la kelajuan untuk GPRS slow macam siput sampaikan nak loading facebook pun tak pernah nak habis.

Server bro Celcom bahagian utara ni down ke ? Kalau down tu cepat-cepat la baiki ye sebab bil internet aku pun selalu je melebihi jumlah yang sepatutnya aku bayar. Pelan yang diambil RM68 sebulan tapi sampai bil kena bayar RM70. Tapi setakat RM2 aku tak berapa kisah pun sebab sebelum ni memang servis lu orang elok je.

p/s : Cepat-cepat la baik pulih wahai Celcom. Tak tahan dah aku menahan stress sekarang ni.

Comments
15 Comments

15 ulasan:

Anif Abdullah| AA berkata...

sabar2..huhu

celcom memang pening skunk ni..

Eera Shera berkata...

rasanya semua org mcm tu..mabuk lak pakcik celcom ni skrg

SoLy SoLicious berkata...

die nak upgrade kot..

. r a r a . berkata...

sama la. skang online masuk simcard broadband kat phone je. laju la pulak. haihhh.

syaimz berkata...

same lah bro. celcom semakin problem baru baru ni. sabar je lah. haih

aPIP berkata...

aku bukan nak ckp ape, sblum nih aku dah guna CELCOM, MAXIS, dan yg skrg nih aku guna DIGI broadband, bg pendapat aku lah kan... digi punya speed baik berbanding yg lain, tapi signal agak kurang di sesetengah kawasan. tapi aku prefered DIGI :D

FaKArePa!n berkata...

satelit bhagian utara tgh masuk bengkel kot.. hihi

ANISA berkata...

sabaq2...paham sgt perasaan ni...tp kalau broadband,better tukar...hihihi..
dlu pun pakai celcom,skng lain la..

Qaseh Qistina berkata...

sama la...dis week teruk sgt celcom kn..utara ja eh prob? sbb sy pon kt utara nih..haih...tension gk...

syrupmasin berkata...

haha..adoii celcom2..aku ade dengar yg 23 hari bulan nih service dy org down sikit sebab nk upgrade ape ntah :)

YOUsoF berkata...

Haha mujur aku pengguna Maxis yang setia.. ;D



Kawan aku pun ada cakap, memang ada problem nak send SMS.. Sabo jela..

syarifahsidrus berkata...

bukan utara je..selatan pun macam tu..hoho..sadis..:(

pengemis Cinta~ berkata...

sabar..pc pun lebih kurang sama situasinya..hehe;)

sue perbs.. berkata...

hehe.. nsib baik dh switch dri celcom

diana berkata...

ada kaitan dengan cuaca kot..
biasanya kalau musim hujan line internet kat umah akak pun slow jugak...
minggu ni nak upload gambar memang susah la..

 
Related Posts with Thumbnails