Sabtu, 15 Oktober 2011

Gunakan Kepala Main Game Ni

Setiap hari ada 1 kempen says.my yang aku nak share dalam post blog ni. Hari ni pula pasal kempen game. Tadi aku nampak fan page zizan ada post kempen yang sama jadi aku pun nak share kempen juga tapi melalui blog :)


Ever wondered how is it like to ride a superbike? This game uses your head to control a superbike, so you'll feel like you are right in the action. See if you can last more than 10 seconds on the superbike. Meet the real riders Jorge Lorenzo & Ben Spies at KLCC PETRONAS MotoGP Showcase on 19th October, 5.45pm - 6.15pm, KLCC Fountain area.

Siapa yang nak main game atau nak jenguk dan lihat page game tu ( ayat bodek ), sila klik Sini 

p/s : Macam mana main game guna kepala ? Aku tak cuba lagi =_=

Comments
7 Comments

7 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

guna kpala? xpernah dgr jugak

Ahmad Haziq Azlan berkata...

susah weh nak main.....paling lama pun 11 saat je....

[sutera kasih] berkata...

main game guna kepala? fuyoooo

AmalinaRazif berkata...

wah, tak pernah lg jumpe maen game gune kepala... :O

Zul Fattah berkata...

my feveret... haha.. nak lawan ke Oh? ada bra?

Freaky berkata...

zul : tak pandai kawe main ni

diana berkata...

senang ke idak game nya..
akak cepat marah kalu main game susah2 ni..
sodoku je yang boleh akak layan..
suami kata game orang tua..
hehehhe

 
Related Posts with Thumbnails