Selasa, 11 Oktober 2011

Gambar Kesedaran Yang Sangat Cool


Mulanya aku ingatkan gambar kat atas ni adalah poster Human Torch macam dalam cerita Fantastic 4 tapi bila tengok dengan betul, rupanya ada mesej yang cuba disampaikan dalam gambar ni. Yes I know I'm so stupid to think that this is just a cool poster.

Jadi kepada lelaki atau perempuan yang tak nak dibakar badan mereka dengan api nanti, sila jaga dan tutup aurat dengan baik.

p/s : Gambar ni kalau bahagian lengan dan muka buat macam ada luka + hancur lagi saiko kot.

Comments
10 Comments

10 ulasan:

Cik Kasih berkata...

mmg co0l!

Syukri Mohtar berkata...

memang cool..tapi sekali pandang tak nmpk mcm gamba utk ksedaran..hehe.

Peah Glemer berkata...

hemsem la gambar ni.

cik ika berkata...

semart gmbarnye !!

AnAk dEneSor berkata...

so cool

kiz berkata...

ok ..mesej sampai dengan jelas..tq

Shaherah berkata...

awesomeeeeeee..

Lia Irdelia berkata...

sangat kreatif..
mendalam maksudnya tuh,,

syaz@rozelt berkata...

1st time tgk cool..lame2 tgk scary..huhuh

[sutera kasih] berkata...

gmbr penuh mesej

 
Related Posts with Thumbnails