Ahad, 23 Oktober 2011

Celcom Is Back On Track :)

Petang tadi aku jadi nervous gila babas nak online kerana bimbang servis Celcom masih tidak elok dan boleh bikin mood aku jadi stress balik. Tapi bermula pagi tadi aku tak ada masalah nak send sms dan ini telah mendorong aku untuk cuba online menggunakan Celcom Berok Band... maaf salah eja... Broadband :D

Sekarang dah 1 jam lebih aku online dan setakat ni tiada tanda-tanda yang menunjukkan masalah pada servis internet. Yaaahhuuu akhirnya :

Celcom Is Back On Track :)


Erkk sure ke dah elok servis celcom ni ? Entah la labu, aku harap semua dah elok lepas ni kerana aku tak sanggup lagi nak rasa sangat geram melampau dan stress macam nak baling modem dan telefon kat dinding kasi berkecai.

Semalam aku ada tengok cerita Real Steel kat panggung bersama teman wanita dan pada pendapat aku, memang cerita ni sangat best. Aku tak pernah tengok lagi perlawanan tinju manusia macam mike tyson atau muhd ali tapi tengok perlawanan tinju robot dalam cerita Real Steel memang nampak sangat WOW and damn cool.


Cerita ini penuh dengan perasaan dan yang paling best adalah match yang last sekali tu dimana robot latihan ( atom ) yang cikai macam dalam gambar kat atas membelasah robot tinju yang professional ( zeus ). Moral of the story daripada cerita Real Steel :

Never judge the book by its cover :)


Comments
3 Comments

3 ulasan:

aimie amalina berkata...

alhamdulillah =]

weee
sameee
tapi tadi tgk dgn adik la bukan teman lelaki

kekeke

sgt superb cite ni..beshh!

cik Bb berkata...

peh,, cam best jek.. nak carik la... gi wayang,, malas.. x suke gelap2.. nt zzzzz..haha

Madd berkata...

wohhh...
xlayan ag cite tu..
de rzeki tgk...
huuhuhhuhuuhuh

 
Related Posts with Thumbnails