Selasa, 18 Oktober 2011

Blogger Memang Tulis Tak Serupa Bikin

Di Facebook  :

- Semua blogger sama saja dan tiada apa yang membezakan kita semua. ( Mereka yang tulis )

Ok aku dah faham mesej yang cuba disampaikan.

Esok atau Lusa :

Tajuk post : Perbezaan blogger otai dan tidak otai

Tajuk Post : Perbezaan blogger famous dan tidak famous

Depa ( mereka ) sembang kencang dalam Facebook kata semua blogger sama saja. Last sekali depa sendiri yang angkat post pasal perbezaan yang Nonsense tu. Cehh tulis tak serupa bikin :)  kalau semua sama je, apa pasal hangpa angkat post pasal perbezaan ?.. la la la

Status : Sarcasm Activated


Comments
12 Comments

12 ulasan:

suha berkata...

haha blogger memg xde beza,same je..means cik suha setaraf ngn bro ben..auwww (^_^)

.diannorhayati. berkata...

haha. sometimes kite ni tak bole terlalu berlebihan dalam sesuatu perkara. same goes to blogging, for me, i dont take blog as my serious-must-do everyday. hehe. so takdela rase cam addict giler giler sampai dapat tentukan blogger ni or blogger tu hebat or x. i think we should enjoy blogging and dont hating someone on blog or judging someone on blog. haishhh tak faham..

mas saari berkata...

bagi akak kita semua manusia yang sama.. otai ke, tak otai ke?

yg beza cuma gelaran je!

Ini Kisah Tia berkata...

hahaaa .. kadang tak sedo ..

kiz berkata...

sama tak sama cuma beza dengan tak beza je.

Ezad Skytech berkata...

tension aq yang dorang dok banding2 kan ni...semua sama je la...hee~

aimie amalina berkata...

huuuuuu
itulah manusia kan?
ayooooooo

RepublicAku berkata...

semua org ada perbezaan...

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

Miamng pun kita sama.....sebab kita kan di cipta oleh tuhan yang sama :P

Ye beza tu....akal kita....siapa setujuh?? buka baju :P

Shaherah berkata...

manusia kan.. suka sgt banding2kan.. tak tahu knape..

FaKArePa!n berkata...

kasi hentam sama diorang..

sergeant keroro berkata...

Niat diorang lari tuu..

 
Related Posts with Thumbnails