Isnin, 17 Oktober 2011

Banyak Kerja Malam Ni

Sebenarnya kalau pandai urus masa memang boleh je spend masa untuk blogging tapi aku ni fail sikit bab mengurus masa. Jadi malam ni kemungkinan sibuk dengan banyak kerja dan susah nak tengok blog. Kena siapkan kerja dulu baru rasa cukup aman nak layan blog.


Jangan risau, kerja aku takde la banyak seperti dalam gambar kat atas ni. Sorry folks, gotta go. Adios :)
Comments
6 Comments

6 ulasan:

fuuyooh berkata...

Demi masaaa..sesungguhnya manusia kerugian..melainkan..sila sambung hehehehehehe..

azrijohan berkata...

come on la freaky

Ezad Skytech berkata...

aq pun ada kerja...buat2 macam takde je ni...hee~

Shaherah berkata...

shera pun kategori yg x tahu urus kan masa.. kalau buat jadual pon.. x ikut.. teruk kan? hahaha..

diana berkata...

akak tengah buat kerja ni..
hehehe

ieyza afieyna berkata...

tgh wt kerja gak ni...
kerja blogwalking...
hee


same la x pndai sgt nak bahagi kan wktu :(

 
Related Posts with Thumbnails