Isnin, 24 Oktober 2011

Apabila Terlalu Gilakan Blog

1. Print screen laman utama blog

2. Save sebagai gambar kat Paint

3. Jadikan gambar tu sebagai wallpaper laptop / desktop anda


Bila dah siap, anda boleh la tengok blog anda 24 jam kat skrin laptop walaupun tiada internet disambungkan ke laptop. Tapi hanya tengok je la, nak update atau nak tekan-tekan tu memang sampai mati pun takkan dapat.

p/s : Dah macam apa pulak wallpaper laptop aku =_=

Comments
17 Comments

17 ulasan:

Ekmi Rabat berkata...

obses sgt nie..

aimie amalina berkata...

hahhaahaha
sungguh sehati sejiwa bercinta dengan belog ye freaky..

Umie Artoqiemie berkata...

ni kes taksub ni wehh X___X parah!

Lyana M berkata...

menarik menarik.
nak buat jugaklah.
:D

Laurie Gina berkata...

hahaha...kesian...

diana berkata...

heheh...
baik letak gambo makanan..:p

SoLy SoLicious berkata...

mcm keroro da die... obses..hahah..

Farhan Hanif berkata...

nak buat camni la...hahaha

Bro ahmad berkata...

ikut jugak la hahaa...blogger tegar ni XD

Ezad Skytech berkata...

haha...lama2 aq pun boleh berjangkit ni..hee~

nelly berkata...

ini yang buat lebih bersemangat ! hahaha

aimaniman berkata...

isshh tu tipu diri sendiri tuw, mama rasa mama x dapat nak tipu diri mama la.. kalau nak blog, mama rela tidurkan baby awal2, rela beli galaxy.. relaaaa...

MiZi berkata...

pergh aku memang x sampai tahap ni.. hang ni kritikal sangat dah.. hahaha

FaKArePa!n berkata...

smpai camtu skali..

Shaherah berkata...

wah ni betul2 addicted ni.. hahah..

fathiyyahISMAIL berkata...

haha. ni dah kes berat. takpe lahh. smgt utk terus brblogging xD

mas saari berkata...

ni dah taksub sangat ni! hehehehee
akak belum sampai ke tahap ni lagi..

 
Related Posts with Thumbnails