Isnin, 26 September 2011

Yeay kelas habis.

Tengok, aku study tau. Whatever lol

Eerrgghh tadi ada kuiz computer architecture tapi takde la pecah kepala sangat sebab minggu lepas ada yang dah belajar. Kiranya ada yang ingat dan tak ingat la tapi boleh la juga jawab kuiz tadi. Hari ni pensyarah sendiri pun cakap malas nak mengajar banyak sebab tu dia buat kuiz. Apa pun pensyarah computer architecture memang sempoi dan mesra pelajar sebab lelaki. Lelaki kan sempoi dan rilek je. Wa wa wa perempuan pulak camana ? Hehe sendiri jawap ye.

Dah habis sembang pasal kelas kerana dah tamat untuk hari ni. Yeah yeah kelas hari ini hanya 4 jam je dan lepas tu boleh la santai dan tdo. Tdo je tau kan ? He he biasa la tdo bagi kehidupan pelajar. Dalam kelas tdo, habis kelas pun tdo tapi aku jenis tak tdo dalam kelas sebab nak jaga hati dan hormat pensyarah. Mengantuk macam mana pun aku takkan tdo tp banyak berkhayal supaya tak mengantuk. Lol masalah sungguh.

Lepas habis kelas terus menuju ke kafe untu makan. Lapau gle dari pagi tadi lagi tak makan ni. Perut pun dah bunyi sangat ni. Siapa yang tak lunch lagi, jom lunch sama-sama.

P/s : update kali ke 3. Yeah rock

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

Comments
9 Comments

9 ulasan:

[sutera kasih] berkata...

aaahhh kan..kenapa ekk masa dlm kelas, sleepy gilerr..hehe

Anyyss Shuhaimi berkata...

eleh..kelas gua hari ni sejam jek..haha!

sergeant keroro berkata...

haha. kemain lagi ko ye.

Bro ahmad berkata...

wahh sukanya dia hmm..entri yg kedua jer..p

peNulis SeNjA berkata...

la la la sian :p

peNulis SeNjA berkata...

la la la la ..padan muka

Ezad Skytech berkata...

haha..best la ko kan kelas da habis..huhu~

Bigdaddyz berkata...

lepas ni boleh sbg tido lagi...

syazwani 'atiqah berkata...

pg 4jam..mlm 2jam...argh.

 
Related Posts with Thumbnails