Rabu, 7 September 2011

Trolling Bersama Penulis Senja

Ha ha ha penulis senja sedang bengang sebab semua soalan dia aku jawab dengan bodoh. ha ha tu la siapa suruh tanya soalan merepek sangat. Aduyai.. Syyhhh aku nak trolling penulis senja lagi sampai die bengang. hahahahaha


Comments
13 Comments

13 ulasan:

penulis senja berkata...

hohohohohohoho cam tu lak ye

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

dh mcm ujang lak kentut ...;P

Freaky berkata...

ujang tu siapa ?

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

ni lah ujang http://azfar9897.blogspot.com..

Freaky berkata...

ooo hehe x kenal dia.. nak usha blog die jap. thanx bgtau

Wanz Mejuez berkata...

bengong la ang .. ahahaha duk serius memain plak ang.. ehehehe tapi comel plak ang perkena dia.. >_<

Wanz Mejuez berkata...

aku baru masukkan kau dalam bloglist aku dekat Blogger Boy Update.. >_<

Freaky berkata...

hahaha siapa suruh tanya soalan cendol mcm tu..

terima kasih wess masukkan dalam bloglist

Wanz Mejuez berkata...

Perghhhh.. thanks firdaus.. :D

aku suka cara kau.. bila nak respon komen terus terjah blog yang dah komen tuh.. cara macam ni la sempoi.. >_<

Freaky berkata...

hehe bukan semua aku buat camni.. sesetengah je.. dan bergantung pada komen...

Luqeem™ berkata...

haha..bagus tul..cuba ko tanye dia balik mcm tu..XD

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

haha . sempoi gila jawapan ..

[sutera kasih] berkata...

haha..ada2 je freaky ni..

 
Related Posts with Thumbnails