Selasa, 13 September 2011

Tertinggal Kunci Bilik


Balik daripada Kangar dan membeli hadiah tadi, aku ingatkan roomate ada dalam bilik. Bila diketuk rupanya dia tiada. Aisehmen !! dah la aku lupa bawak kunci tadi lepas tu roomate keluar entah ke mana. Nak online tak dapat sebab laptop ada dalam bilik yang dikunci tu.

Nak guna mobile blogging, haaiihh sangat malas wes nak menaip guna telefon. Nak tulis panjang tu rasa jenuh je jari duk menaip kat keypad telefon tapi bila publish dan tengok ikot laptop, takde panjang sangat sebenarnya apa yang ditulis tadi.

Oh ya lupa nak cakap bahawa aku nak minta maaf sebab kurang blogwalking sekarang. Walaupun kelas masih lengang dan tiada aktiviti sibuk tapi aku tak ada mood sekarang nak blogwalking. Esok takde kelas jadi kalau takde buat apa aku akan blogwalking dan balas jejak semua.


Kalau boleh hujung minggu ni aku rasa nak jumpa blogger Moon Keyz kerana dia pun satu universiti dengan aku. Memandangkan dia pun nak jumpa aku, jadi aku pun sudi la nak jumpa dengan dia jugak. ha ha takkan nak tolak pulak pelawaan orang ajak berjumpa kan ?

p/s : Harap2 hujung minggu ni aku free.. hurmm
Comments
13 Comments

13 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

da ada peluang nak jumpa tu..takkan nak tolakkan..hee

aq belum berkesempatan lagi nak jumpa blogger2 ni..huhu~

Syazwan Che Deraman berkata...

pentingkan yang lebih utama bos.
tak apo tak apo.

aimie amalina berkata...

aisehhhh
canne tinggai kunci ni
hehehe
conok ah jmp kawn belog
hehehe

shah blogger berkata...

post entri yg ni ko guna mobile ke? hehehe

hira berkata...

fuyoooo~ ada peminat nak jumpa. hahaha :D

lieynanilaz berkata...

selamat berblind date lah korang ye...hak hak..

L berkata...

ak pom suka bw.. huhu


jom bacer seket..
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

Time Blog Walking

waaaaa...bestnya dapat jumpa kawan..seblogger..kan..

Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........

http://cayob.blogspot.com/

Zul Fattah berkata...

haha.. sama r Oh.. tp kunci bilik kawe patoh semalam.. xleh r nk buka..
tunggu member bilik balik.. 4 jam tunggu baru dpat masuk.. haha.. kna buat kunci baru..

p/s: aku duk semarak.. dekat je.. cakap bila.. aku on.

anamizu berkata...

wahh bleh jumpe blogger satu Uni..best3!! :)

Elyana Ahmad ツ berkata...

ala aku jiran U ko.meh jumpa meh.hehehe

diana berkata...

tak pernah jumpa mana2 blogger..
sebab akak blogger yang sombong..
hahhaahh

[sutera kasih] berkata...

kenapala ms study dl tmpt uni sy mcm x ramai suka blogging..tu yg x jmpa blogger dulu tu huhu

 
Related Posts with Thumbnails