Khamis, 29 September 2011

Tak Payah Update !! Blog Tak Best

Ada orang cakap kat aku supaya tak payah update blog kerana blog aku tak best. he he lepas tu aku gelak je la. Tak nak la nak berhujah balas balik kerana memang pasti aku akan kalah. Sebab apa aku kalah ? Sebab aku berhujah dengan orang yang tak faham atau tidak kenal erti keseronokan blogging.

Bagi la hujah apa pun, memang takkan diterima kerana dalam minda dan otak dia sudah set bahawa blog aku tak best. Takpe aku tak kisah pun kerana ini adalah blog aku dan yang untungnya adalah diri aku sendiri. Yang dapat duit dalam Sen dan Ringgit itu adalah aku, yang tengok jumlah pelawat adalah aku dan yang tengok ranking itu adalah aku sendiri.

Dia mungkin tak nampak blog aku ni best, tapi bagi aku sudah cukup best. Apa yang best sangat Firdaus, cuba la share sikit. Meh aku share kat bawah untuk tarikh 28 September :)


he he yang ni aku rasakan best. Tapi seperti yang aku cakap, dia takkan nampak best itu sepertimana yang aku nampak sebab itu dia kata blog aku tak best. Tapi takpe la kerana itu pendapat dan fikiran dia. Aku pun tak nak paksa dia kata blog aku best kerana pada aku pun blog ini sangat banyak merepek dan bodoh.

p/s : Show off income ? Tidak. Aku hanya tunjukkan apa yang aku rasa best dengan blogging :) .. Tak banyak tapi boleh buat aku senyum.
Comments
28 Comments

28 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

hanya yang blogging untuk kepuasan je paham macam mana bestnya tulis entri..publish...

blog oh blog...aq da addicted dengan blog...heeee~

SoLy SoLicious berkata...

bagus la freaky menghadapinye dengan tenang skali.. ade org ngamuk terus bila dikatekan blognye xbest..hee

Ahmad Haziq Azlan berkata...

hahahahaha.....BE kita sama2 cipot....

FaKArePa!n berkata...

dah lepas buat mkn tghari tu.. hehe

peNulis SeNjA berkata...

hahhaa awat sikit sangat ,, innity dekut ke kat ko ?

aimie amalina berkata...

hehehe
biarkan si luncai dgn labu2nyaaa
heee

faridah nazurah berkata...

biar je apa orang nak cakap.. sabar je la.. hehe :)

sape ckp blog ni tak best memang otak dia tak center..

Panggil Aku Han berkata...

hoho lek r..
aq check income biler aq igt..klau tak igt aq bior je nuff tu berabok..huhu

suha berkata...

maksud tersirat,blog awk best la tu (^_^)

kiz berkata...

orang tak paham..mana dia tahu..

keindahan Hidup(faizul) berkata...

best ker x best ker yg penting kite dpt kepuasan menulis..hehe

Bro ahmad berkata...

best je..bro pun nak belajar gaya penulisan

RedVixen berkata...

mungkin beliau jeles...

Qaseh berkata...

hahahah... let them talk, u just done ur finger dance..
diorang tak faham kot tu...~

Shaherah berkata...

org jeles.. mmg mcm tu.. ade je nk bg kte down..

M Firdaus Mohd berkata...

income tu ke-2.
first sekali niat nak berblogging tu. baik? ok lah.jahat? teruskanlah jika ia memang menepati intipati kehendak hati itu.haha

sergeant keroro berkata...

untunglah earning tinggi~~~

aku semalam 1 sen jek. blogger tak hebat kan. sobs

p/s : ko banyak iklan cpm ke? aku banyak cpc =,="

Opieneon berkata...

biar je apa org nk kata, asal kan tak ganggu org,

syrupmasin berkata...

blog bole kongsi2 cite :D

zareliqa afiqa berkata...

kira banyak leteww..tu untuk 1 arie eh? huhu, dari sen2 jek.huhu=.= incik nuff kedekut!hahaha

sue perbs.. berkata...

masing2 ade citarasa tersendiri.. klu tk best tk yah la bace kan.. huhu.. mane bleh nak puaskan hati sume org

Munna berkata...

anggap je tu cuma cengkerik2 kt blkg umah...abaikan n teruskan menulis =)

ieyza afieyna berkata...

betul2.. nikmat wo blogging ni..

tapi untung ler .. dpt 5.70 sehari.

dua hari ?seminggu ? sebulan ? perg kayo ler.. hekhek

mas saari berkata...

akak tak kisah sangat blog tu best ke tak...yg penting setiap entrinya menarik dibaca dan ada pengisian!

income tu perkara kedua..

nurradizan berkata...

belog ni bestlahh. selalu terjah belog ni, baca entry belog nii. cuma kadang kadang tak berkesempatan nak comment je.

shah Blogger berkata...

Blog ni Bes5t la weh. Blogging mmg best kalo jd hobi :D

Anyway pasni tambah best la kan... Host host..ting tong :D hahah

Admin berkata...

LISTEN LIVE MALAYSIA RADIO ONLINE4,THR GEGAR,MANIS FM,ERAFM.AND MORE RADIO TO LISTEN CLIK >> click to listen
watching malaysia tv online,tv1,tv2,tv3 and more to watching click > click to watching
WATCHING LIVE MOVIE FREE FOR WATCHING CLICK > CLICK TO WATCHING
listen indonesia radio online click > click to listen

fathiyyahISMAIL berkata...

hek ellehh ~

jeles cakap laa jeles ! haha.

pedulikan dia laa bro ^^

 
Related Posts with Thumbnails