Rabu, 7 September 2011

Susahnya Nak Blogwalking

Susah sangat ke nak berjalan blog ( blogwalking ) ? Tak susah pun sebenarnya, klik je kat senarai Bloglist. Kalau nak banyak lagi, pergi kat Dashboard sana tu. Belambak yang muncul dan skroll la ke bawah sampai ke sudah tak habis.

Tapi dalam seminggu ni aku susah nak blogwalking kerana masalah bloglist Blog Otai dan juga masalah Dashboard yang tak muncul pun senarai blog yang update. Hairan juga asyik ada masalah je macam ni. Fed up la mood blogging aku macam ni. Demn !!

Jadi aku ambil langkah mudah dengan blogwalking pada blog yang telah drop komen di blog aku. Haaiihh masalah dan masalah. Susah juga kalau tak blogwalking ni. Silap hari bulan orang cop kita sombong. Tapi aku tak kisah pun kalau di cop sombong kerana mereka tak faham situasi yang aku alami.

Last sekali aku dah tak tahu nak cakap apa. he he saja nak merepek dalam entri ni sambil minum nescafe panas. Pergghh segar terus bijik mata bila rasa aroma kopi mengalir masuk dalam tubuh badan. Ok la nak bersantai pada waktu malam jap.

p/s : Rasa nak pasang iklan berbayar je kat blog ni.. rm5 sebulan :P
Comments
14 Comments

14 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

selamat bersantai bro malam2 ni..(^^,)

OK jugak tu..nak letak iklan berbayar...aq nak booking boleh..? haha~

ANISA berkata...

mmg tak susah pun...selalu je blog-walking...kdg2 rse nk blog-running pulak

cayob berkata...

kena rajin blogwaliking ini..mana tahu dapat aweks baru..haha kecitu pula aku ..... maklumlah bujang! promot lagi! :)

faridah nazurah berkata...

memang tak susah pun nak blogwalking, tekan je blog org dan drop comment. dah siap..

tapi kadang2 kemalasan melanda kan kan kan? heeee :)

aimie amalina berkata...

heeeee
kopi dan sengkatan dgn nye
mang penenang yg baek
hehhehe
x pe..asal diri kite paham kan =]

kiz berkata...

haha..mangga tu sesaja je..ada ujikaji sikit..haha..ader le yg aku nak buat..

iklan 5 hengget? huhu..hutang boleh ka?

Freaky berkata...

kiz : 5 hengget je bro. x kan hutang kot :P

Syazwan Che Deraman berkata...

aku benci betol ngan dashboard.
hmmmm..

shah blogger berkata...

bnyk technical prob skang ni.. sabar je la..

p.s : ko xsombong wlpn makin fofular hahaha

Wanz Mejuez berkata...

Blogwalking best.. lagi best kalau dapat jumpa blog best2.. tapi jarang jumpa blog yang serius... selalunya jumpa blog yang main2 jew.. tak berapa nak serius.. bosan nak followup n komen.. huhuhu

Luqeem™ berkata...

aku dah lama tak bloqwalking =.=" masih takde mood untuk berblog.

FyzaLovato berkata...

blogwalking memang tak susah. balas je la kunjungan org.
tapi serious bukan kat shoutbox yang dibalas.
kdg2 lalu je entry xbaca pon

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

waaa , tak cedapp kopi ..

[sutera kasih] berkata...

since dahsboard dh berwajah baru..agak jrg dh nk tgk blog update kt situ..biasa akan terjah d bloglist, org yg drop komen, bloglist d blog org lain hehe

 
Related Posts with Thumbnails