Isnin, 5 September 2011

Sumber Trafik Firdaus Life

Yeaahh tadi Kizmyself ada tunjuk Top 3 Referring Sites untuk blog dia dan aku penyumbang ke 2 tertinggi. Kali ni aku nak tunjuk juga penyumbang trafik bulanan yang masuk ke blog Firdaus Life ni. Jadi anda jangan salah sangka bahawa ni entri show off, ini hanyalah nak berkongsi je. Yeeaayyy jom tengok kat bawah ni :

Di Tangga teratas adalah Sergeant keroro.. weeeheee jiran aku.
Kizmyself di tangga ke 2
Syrupmasin di tangga ke 3

Kat bawah ni pula keyword yang selalu masuk kat blog aku pada bulan Lepas.


Tobat aku taknak main lagi SEO keyword Lucah.

Dasyat kan keyword aku. he he aku dah buang segala entri yang lucah dan juga berkaitan maria ozawa. Sekarang takde dah entri lucah mengarut dan hanya tinggal aku merepek je. Harap2 search keyword pada bulan depan takde sangat dah yang lucah semua tu..

p/s : Terima kasih kepada semua top 10 referral pada bulan ni... Hadiah aku tak dapat nak bagi. kekeke

Comments
23 Comments

23 ulasan:

Bella berkata...

Uish... Dashat.....

Syazwan Che Deraman berkata...

kuah teh lucah tu.
hehe.
bagus dah tobat
hahha

Ezad Skytech berkata...

dahsyat keyword2 yang masuk kat blog ko tu freaky..hee~

kiz berkata...

kah kah..ada gak aku sini..hehe..
oit kaki lucah ka? wakakakaka..lain kali buat ler eksperimen lain...haha

sergeant keroro berkata...

keh3. jiran mesti ade :P

haha, remove jangan tak remove, tak suci dah blog ko ni XD

SoLy SoLicious berkata...

pergh... carian keywords kemain lagi...hahaha...

mas saari berkata...

dasatnya keywords...huhuhuuu

PeRmAtA bIrU berkata...

hahahaha... keyword yang org cari lucah aja yang melekat..:) hahahah...

Syuxer berkata...

kah kah kah...tingginya rating keyword lucah blog ko..;p..

18sx mendominasi..hehe memang laku ar kalau men keyword lucah hehe..

aku punya keyword paling hot ialah rogol..>,<..entah pe benda la spesies manusia mana minat sangat pasal rogol

diana berkata...

pe barang tak bagi hadiah...
kedekut la tu...



saje bakor..!
hehehehhe

hira berkata...

wah, masyuk betul keywords~ hahaha :p

p/s: saya tak termasuk dalam list? sedih kejap. huehue

Shaherah berkata...

wah.. blog shera masuk lar.. heheh.. ^_^

faridah nazurah berkata...

keyword takleh blah betul. pelik2 je dorang yang search benda nih.

fae jamal berkata...

keyword sungguh dasyat! heheh;P

Umie Artoqiemie berkata...

ini sungguh kaw2 punye blog lucah hahaha

kotak bulat berkata...

hahaha.. dahsyat tol keyword.. majoriti yg lucah2 je

cik najihah berkata...

lagi hebat dari aku..berderet bogel je haha
kesian FL

Dr. Fox berkata...

blog aku takde lagi?? ahakz. kena usaha nak tlg naikkan traffic kaui ni. hehe

Freaky berkata...

huhu benda ni x penting pun sebenarnya

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

freaky memang penyumbang trafic pun :)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

freaky memang penyumbang trafic pun :)

[sutera kasih] berkata...

nnti nk cek jgk la siapa penyumbang trafik blog sy hehe

fuhhh dasyat keyword hehe

blogger newbie berkata...

dasatthot keyword ko tu hahah

 
Related Posts with Thumbnails