Rabu, 7 September 2011

Snek Petang Dan Bersantai | Blogging Secara Serius

Tak tahu kat atas ni roti apa tapi rasa macam Donut tanpa gula. Sangat lembut dan sangat sedap ditambah dengan rupa paras yang gebu dan comel. Bila cuba makan dengan gula, ada rasa macam donut. :P

Blogging Secara Serius

Aku ubah ayat ni daripada komen yang diterima daripada Wan Mejuez dalam post Susahnya Nak Blogwalking dan aku tertanya juga kat diri sendiri sama ada aku ni blogging secara serius ke main-main ?

Fikir punya fikir aku terus jadi penin dan nak pengsan kerana aku tak tahu maksud sebenar serius dalam blogging tu. Adakah maksud serius itu adalah membuat post benda-benda serius ? Atau maksud serius yang lain pula adalah dengan memberi komitmen sepenuhnya pada blog ?

Tapi aku lebih suka ambil serius terhadap komitmen dalam blogging kerana itu baru menunjukkan tahap keseriusan yang sebenar. Kalau nak buat entri serius, memang sampai mati pun aku tak tahu nak buat macam mana kerana blog ni hanya tempat aku nak merepek je :P

Aahhh malas aku nak fikir serius ke tidak. Itu semua serahkan pada yang pakar iaitu Blog Serius . Tapi kadang-kadang blog serius pun banyak jugak main-main sampai aku sakit perut duk gelak bila lawat blog tu. hu hu

p/s : Apa maksud sebenar serius dalam blogging ? Aku tak tahu =_=
Comments
14 Comments

14 ulasan:

aimie amalina berkata...

weh
siyes..aku pon x taw jugak..hehehee
siyes : isi kandungan kene skema, penuh informasi ke?
siyes 2 : kene hupdate 24 jam ke?
siyes 3 : muke ketat je mase hupdate ke?oo...acah je..hehe
siyes 4 : hanya org "siyes" je paham kot..hehehe

cik sakdi berkata...

blog serius banyak nganjeng jugakk. hahaha

shah blogger berkata...

ntah la bro. aku kadang2 nak memain. tp jadi seius je jadinya. lagi2 bila aku kusyuk. nyata la ak serius manjang. tp cuba tuk x serius. nmn ttp serius..

(agak merepek komen aku ni) tp betol hehehe

Freaky berkata...

hahaha makin penin aku baca komen ko shah

Hishyamuddin berkata...

buat muka serius sambil buat entry..maka jadilah serius..haha..sdp pl nmpk mknn kt ats tu

sergeant keroro berkata...

buat blog tiru blog serius, lol

cayob berkata...

kata orang sabah "serius lah bah kau"

Lia Irdelia berkata...

subjektif tu... hhee

SoLy SoLicious berkata...

serius sampai berkerut2 kot dahi..hahaha

Syazwan Che Deraman berkata...

aku rasa ada dua maksud, macam mg oyak la..

1. bagi komitmen.
2.buat entry yang serius, tapi tak ada plak idea.

Ezad Skytech berkata...

serius sgt pon tak boleh..blogging nak kena santai je...hee~

[sutera kasih] berkata...

xperlu serius sgt freaky..santai je mcm ezad cakap :)

Asyikin berkata...

sempoi je sudah :) hihi..owh i thought gambar atas tu scones.

Luqeem™ berkata...

blog secara santai je..klu serius tu klu blog kita ni mcm bharian/kosmo/news tu..haha..kira brkaitan dgn news la..

 
Related Posts with Thumbnails